Over ons

Innervida is een strategisch adviesbureau op het gebied van human experience-diensten. We zijn een team van psychologen, sociologen, therapeuten, consultants, coaches, trainers en werken interdisciplinair samen. Onze expertise en ervaring is divers, toch delen we al meer dan twintig jaar een gezamenlijke passie voor de mens. Wij werken nauw met je samen om jouw persoonlijke ambitie en de professionele ambitie van jouw team en organisatie waar te maken.

We zijn human experience-experts

We zijn human experience-experts

Veel organisaties zien hun medewerkers nog steeds als een ‘resource’. Wij zien iedereen vooral als mens. Mensen zijn nooit alleen medewerkers; ze zijn ook ouder, kind, buurman, vriend, vriendin en partner. Dit alles bepaalt hoe iemand zijn werk ervaart en zich in een team of organisatie gedraagt. Om die reden nemen we de woon-, werk-, technologische- en leefomgeving altijd als context mee. Wij zijn  human experience-experts.

Wij ondersteunen je in jouw ambitie

We gaan voor langdurige impact. Met onze onderzoeken, evenementen, kennis, ervaring en opleidingsprogramma’s maken we mensen en organisaties klaar voor toekomst, aantoonbaar gelukkiger en succesvoller. Ben jij een mens van de toekomst en durf je human experience management toe te passen in jouw organisatie of team? Spar met ons over deze toekomst via  sparren@innervida.nl

Wij ondersteunen je in jouw ambitie

Onze waarden

Practice what you preach

We ontwikkelen onszelf, doorleven onze methodes en filosofieën en reflecteren. Alles wat wij van onze klanten vragen en waarin we hen begeleiden, passen we toe door ons in te leven in onze klanten.

Verbinding

Door oprechte aandacht, interesse en oordeelloos luisteren, zijn wij altijd in verbinding met onze klanten en collega’s.

Het ongewone gewoon maken

We maken het ongewone gewoon door het onbenoembare te benoemen. We zijn eerlijk en respectvol en laten zien dat we het lef hebben verandering teweeg te brengen.

Onze klanten

Wij richten ons op visionaire mensen, teams en organisaties die open staan voor verandering. Klanten zijn de spiegel van onze kwaliteit. Een goede relatie vanuit vertrouwen is onze basis.

Zeer enthousiaste trainers. Ze weten een grote groep mee te nemen in het verhaal en ze te motiveren om aan de slag te gaan. Door de open houding wordt het gesprek op gang gebracht en mensen uitgedaagd om verder te denken en nieuwe dingen te doen.

Teammanager at Belastingdienst
De teamprocesbegeleiders reageren flexibel op onverwachte situaties. Vol vertrouwen en met een open attitude laten ze zichzelf zien in het proces. Dit werk ondersteunend en is een mooi voorbeeld van het juiste gedrag! De deelnemers waardeerden de dynamiek, energie en deskundigheid.

Manager SEH ziekenhuis in de Randstad
Innervida is voor mij een spiegel die laat zien waar ik nu mee bezig ben. Het heeft me geholpen en ‘’1e start’’ te maken.

Niveau 5 begeleider GGZ organisatie
Innervida is een team van dynamische experts die ons helpen om met waarden en ontwikkeling bezig te zijn.

Teamleider MKB bedrijf
Ze helpen ons om eigen regie te nemen en ons steeds af te vragen waar begint de verandering bij ons? Want pas daarna kun je pas een organisatie helpen te veranderen.

Bestuurder & Interim manager
Wat ik ervaar is dat onze teamleden elkaar nu sneller en makkelijker op zaken aanspreken, dus zonder dat bij die ander de nekharen meteen overeind gaan staan. Je hebt binnen een team met veel verschillende karakters te maken, juist daarom is het goed om als collega te weten hoe die ander in de wedstrijd zit: Innervida heeft hier ons uitstekend en doelgericht bij geholpen.

Praktijkdirecteur Mondzorg organisatie Europa
We kennen Innervida sinds vorig jaar en we raakten positief geïnspireerd door het enthousiasme en de wijze waarop zij naar de organisatie kijkt. Het team van Innervida heeft het talent om personeel binnen een organisatie zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen en weten daarbij goed aan te sluiten op wat je als opdrachtgever voor ogen hebt. Ze zijn heel erg naturel en zichzelf. Dat nodigt anderen ook uit om het over ‘zichzelf te hebben en te houden’.

Manager zakelijke dienstverlening
Het is een team van zeer gedreven en ervaren trainers op het gebied van teamontwikkeling, teamcoaching, persoonlijk leiderschapontwikkeling. Ze gaan discussies niet uit de weg en durven tegengas te geven. Het is transparant zaken doen met Innervida zodat voor iedereen helder is welke doelen gesteld worden en wat het eindresultaat is.

COO Europees instituut
In de regio waar ik werkzaam ben hebben al ongeveer een kleine honderd mensen kennisgemaakt met Innervida. Het kan hierbij gaan om de ontwikkeling van een team, maar ook om individuele coaching en loopbaanbegeleiding. Mensen moeten ambities kunnen nastreven en hebben daar soms wat hulp bij nodig.

Regiodirecteur
Niet alleen mijn werkbare leven is veranderd door de jaaropleiding van Innervida maar mijn totale leven is veranderd doordat ik mee mag doen met het traject persoonlijk leiderschap, coaching en vaardigheden.

Niveau 5 begeleider

Onze experts

Wij zijn experts op het gebied van het ontwaken en vormen van de onbewuste talenten van de mens. Een inspirerende community van diverse expertises met een unieke passie voor de mens. Gelovend in de kracht van samen en tegelijkertijd competitie gedreven en uitdaging zoekend.

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404