Werk vanuit kennis maar nooit zonder je hart.

Diana Ewouds

Diana Ewouds

Als trainer en coach bij Innervida begeleid ik mensen in coaching trajecten. Dit doe ik oplossingsgericht en met een vleugje humor. Op basis van wat iemand vertelt en wat ik hoor en zie tussen de regels door, bekijken we samen wat iemand wil veranderen. Ik heb ervaren dat we eerst een vertrouwensband moeten opbouwen voordat we echt aan de slag kunnen.
Ik heb als sociotherapeut, trainer en intervisiebegeleider gewerkt in de kinderpsychiatrie en bij Bureau Jeugdzorg. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van trainen en coachen. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk.

In 2009 begon ik, naast mijn vaste baan, mijn eigen bedrijf. Zo kwam ik als trainer en coach terecht in o.a. de transportbranche, onderwijssector, complexe scheidingszaken, individuele coaching en dus bij Innervida. Ik ervaar het als een voorrecht om zo divers te werken. Ik krijg energie van mijn werk, van het meedenken en het aansluiten bij diverse beroepsgroepen. Bij Innervida train en coach ik. Door de kracht van de match sturen we op mooie resultaten en succesvolle trajecten.

Belangrijke aspecten van mij: humor, kunnen aansluiten bij het proces van de ander of de groep, Circulair Leiderschap toepassen als fundering. Accuraat en doortastend met open hart.

Leuk om over mij te weten

Ik houd ontzettend van nieuwe dingen uitproberen in de keuken. Van likeurtjes en kombucha maken tot kruidige Aziatische gerechten. Ik heb ontdekt hoe leuk het is om al deze gekke en rare gerechten uit te proberen tijdens gezellige avonden met vrienden.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze Officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Diana of wil je gewoon even praten? Mail
naar sparren@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04