Incompany opleiding

Jun01

Incompany opleiding – Persoonlijk, professioneel leiderschap, coaching en vaardigheden

Een incompany persoonlijk leiderschapstraject voor zorgprofessionals (Hbo-werk- en denkniveau)

Incompany

Ben jij op zoek naar de maatwerkopleiding die voor jou en je collega’s de verandering teweeg brengt waar jij al langere tijd naar op zoek bent? De opleiding persoonlijk, professioneel leiderschap geeft antwoorden op persoonlijke- team en organisatievraagstukken. Samen met jou, je leidinggevende en de organisatie waar je werkt onderzoeken we in co-creatie jouw behoefte en die van de zorgorganisatie waar je werkt. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

De opleiding

Als jouw zorgmanager ver van de werkvloer staat en dus ook van de zorg die jullie als zorgprofessionals bieden, is het van cruciaal belang dat je zelf op efficiënte wijze kunt reflecteren. Zo kan jij de kwaliteit van de zorg waarborgen. Belangrijk daarbij is dat functies, rollen en competenties duidelijk zijn. Dit geeft niet alleen helderheid, maar ook inzicht in de mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Deze maatwerktraining van ruim een jaar is gericht op het coachende werkveld van hbo-zorgprofessionals. Strategie, speciale projecten, visie, missie en doelstellingen van de organisatie zijn in dit jaartraject geïmplementeerd.

Dit ga je leren met je collega’s in een incompany traject;

  • Je bent je bewust van je eigen talenten en ontwikkelpunten. Je kunt aantonen dat je jouw talenten bewust kunt inzetten in jouw beroepspraktijk. Je merkt dat jij, als gevolg daarvan, jouw potentieel vergroot. 
  • Door reflectie toon je aan dat jij je bewust bent van je eigen handelen en het effect daarvan op anderen binnen de organisatie.
  • Je kunt aantonen dat jij je eigen persoonlijke ontwikkeling vormgeeft en bijstelt waar nodig of gewenst. 
  • Je laat zien dat je in staat bent verschillende leiderschapsstijlen toe te passen als de situatie daarom vraagt. 
  • Je bent in staat anderen te helpen met het bedenken van een oplossing voor een werkprobleem. Dit doe je door coachmethodieken toe te passen en een coachende gesprekshouding aan te nemen. 
  • Je kunt bewust technieken inzetten om goed te luisteren naar de ander. Je bezit vaardigheden om ondersteunende vragen te stellen.
  • Je zet bewust technieken in om een diepere laag te bereiken, om achter het verhaal de behoefte te horen, dus wat de ander nodig heeft.
  • Je zet bewust technieken in om jezelf goed te kunnen presenteren. Je kunt duidelijk maken wat je wilt vertellen of laten zien, afgestemd op de groep, het team of de organisatie.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel je vraag per mail of telefoon!
Of wil je liever eerst de brochure even zien? Bekijk hem hier!

Innervida is een strategisch adviesbureau op het gebied van human-experience-diensten. Wij transformeren de passie van mensen tot magie in de organisatie. We zijn een team van psychologen, sociologen, therapeuten, consultants, coaches en trainers dat interdisciplinair samenwerkt. Onze expertise en ervaring is divers, maar we delen al meer dan twintig jaar een gezamenlijke passie voor mensen in al hun facetten. Wij werken nauw met je samen om jouw persoonlijke ambitie en de professionele ambitie van jouw team en organisatie waar te maken.

Startmoment:
In overleg

Duur:
14 maanden

Studieuren voor deelnemers:
93 uur

Aantal deelnemers:
In overleg

Certificering:
Na het behalen van de assessments ontvangen deelnemers een certificaat ( HBO-niveau) inclusief bewijsmateriaal en cijferlijst. Op dit moment is er ook een SKJ aanvraag in procedure.

Onze Experts, Trainers en Coaches

De incompany opleiding wordt in co-creatie vormgegeven met meerdere experts van Innervida. Onder andere coaches, trainers, intervisies, assessors en opleidingsexperts. Elk met hun eigen expertise en ervaring in dit traject en de zorgorganisatie.

Diana Ewouds

Teamtrainer, systemisch en progressie coach, Jeugdzorg specialist

Lees meer

Tatiana van Rijswijk

Auteur, Psychosociaal Registertherapeut RTAG®,  Int gecert. (NLP) trainer, executive coach, assessor, supervisor ACT geaccrediteerd,HBM, MPA, Insights & TMA geaccrediteerd, Circulair leiderschap expert en Deep democracy facilitator.  

Lees meer

Bianca Spits

Proceswork en Circulair Leiderschap Trainer, Equine assisted coach, executive systemisch en Jungiaans coach, supervisor, loopbaanbegeleidings expert (NOLOC gecertificeerd) en geaccrediteerd ACT Actor

Lees meer

Dick Zirkzee

Psychosociaal therapeut, coach,  assessor, circulair leiderschap trainer, executive coach, intervisor, supervisor en ACT geaccrediteerd actor  

Lees meer

Michael Meesters

Trainer, coach, trainingsacteur en 'sparringpartner' voor deelnemers in de ontwikkeltrajecten.

Lees meer

Jacqueline Blankestijn

Een superorganisator waarbij de klant altijd de parel is.

Lees meer

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404