Artikel

Was daar maar een pil voor!

Herken jij jezelf in het volgende? Je bent zorgprofessional niveau 4-5, die coacht, regelt en balanceert tussen verschillende verantwoordelijkheden en taken, zoals de kwaliteit van de zorg, voldoen aan de toenemende administratieve last en afstemming met andere zorgdisciplines.

Tussen de bedrijven door werk je mee op de vloer en probeer jij je teamleden te motiveren en te inspireren. Met hard werken en wat creativiteit lukt het je aardig alle ballen in de lucht te houden en toch gaat niet altijd alles zoals je wilt.

Het ontbreekt je soms aan tijd om alles te doen wat nodig is. Laat staan dat er tijd is om op jezelf te reflecteren, terwijl je weet hoe belangrijk dit is om je taken goed te blijven uitvoeren.

 

Ga naar de opleidingspagina!

 

Was daar maar een pil voor

Wat zou het heerlijk zijn als je een pil kon nemen die jou direct inzicht gaf, zonder dat het jou tijd en energie kostte én die jou hielp tastbare verbeteringen in je werk te realiseren. Innervida heeft die ‘pil’ in de vorm van een uniek persoonlijk leiderschapstraject voor de zorg waarin jij jezelf zo ontwikkelt dat je nog beter voor je cliënten, collega’s of medewerkers kunt zorgen.

 

Inzichten direct toepassen

Een ‘pil’ die een leven lang effect heeft, doordat het je inzichten geeft over de (soms onbewuste) belemmeringen waar je in je leven tegenaan loopt, je sterke kanten en je schaduwkanten. Wat je precies tegenkomt in je proces van  jouw opleidingstraject is vooraf niet te voorspellen, omdat ieder mens nu eenmaal anders is.

 

Jij staat weer zelf aan het roer

Wel kunnen we na meer dan 20 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen en organisaties, met zekerheid zeggen dat je steviger staat door te werken aan je persoonlijk leiderschap en daardoor meer energie over houdt. Dat je effectiever leert communiceren en (nog) beter leert coachend te werken, en dat je team en organisatie doelstellingen succesvol weet te behalen. Je kijkt anders naar bepaalde zaken en weet wat je moet doen om jezelf verder te kunnen ontplooien. Je hebt het gevoel weer zelf aan het roer te staan.

 

Ervaringen van andere zorgprofessionals

Deelnemers waarderen het jaartraject in de afgelopen jaren met gemiddeld een 8,2.

  • “Er was ruimte om zelf zaken in te brengen. Er werd goed op vragen en behoeften ingespeeld, ook op onderliggende vragen die juist niet werden gesteld. Wat een fijne opleiding en coaching is dit geweest.”
  • “Ik heb veel over mijzelf geleerd, onder andere meer actie durven ondernemen. Met als resultaat dat er meer verbinding is binnen het team. Ik ben bewuster en zelfverzekerder geworden door dit traject. Ik zet mezelf nu anders in. Zowel persoonlijk als voor het team en de organisatie.”
  • “Hoe ik mij heb ontplooid in het afgelopen jaar heeft zeker ook bijgedragen aan de doelstellingen van de organisatie waar ik werk.”
  • “Ik vond het een zeer leuk en leerzaam jaartraject.”
  • “In het afgelopen jaar heb ik een duidelijk beeld voor mijzelf gecreëerd hoe ik mijzelf kan blijven ontwikkelen binnen de organisatie/mijn team.”

 

Incompany

Heb jij een team of meerdere collega’s die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen? Wij bieden deze opleiding ook aan als incompany jaartraject. Samen met jou en de organisatie kijken we naar de behoeften en vraagstukken die spelen en organiseren we de opleiding op maat binnen jouw organisatie of team.

Meer weten over de mogelijkheden? Stel je vraag per mail of telefoon!
Of wil je liever eerst de brochure even zien? Bekijk hem hier!

 

Over Innervida

Innervida is een strategisch adviesbureau op het gebied van human-experience-diensten. Wij transformeren de passie van mensen tot magie in de organisatie. We zijn een team van psychologen, sociologen, therapeuten, consultants, coaches en trainers dat interdisciplinair samenwerkt. Onze expertise en ervaring is divers, maar we delen al meer dan twintig jaar een gezamenlijke passie voor mensen in al hun facetten. Wij werken nauw met je samen om jouw persoonlijke ambitie en de professionele ambitie van jouw team en organisatie waar te maken.

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404