Ik geloof niet in de problemen van nu, maar in de behoeften over tien jaar

Jurriaan van Rijswijk

Jurriaan van Rijswijk

Ik heb een ongeremde creativiteit, die ik combineer met grote interesse en een open blik naar de behoeften en mogelijkheden in de toekomst. Ik ben begonnen als grafisch ontwerper bij Innervida. Nu ben ik strategisch ontwerper. Dat betekent dat ik mij bezig houd met wat nodig is om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Dit betekent dat ik als internal brand specialist en strategisch adviseur met het team kijk waar we zelf kunnen innoveren om iedere dag beste te kunnen doen voor onze klanten. Van een nieuwe bedrijfsstrategie tot een nieuwe visuele identiteit.

Ik geloof niet in de problemen van vandaag maar juist in de behoeften over tien jaar. Dat betekent niet dat de problemen van vandaag niet bestaan. Juist wel, alleen geloof ik dat de beste manier om hiernaar te kijken is door de behoeften van de toekomst te onderzoeken. Mijn onderzoeken naar toekomstige trends neem ik bij Innervida mee in het vinden van de oplossingen voor huidige problemen van klanten. Hierdoor zorg ik voor een stevige fundering die futureproof is.

Leuk om over mij te weten

Naast Innervida, heb ik een eigen ontwerpbureau voor branding en webdesign. Ik heb mijn master Strategic Product Design aan de TUDelft in 2022 afgerond en daarnaast heb ik een bachelor Industrieel Ontwerpen gedaan. Ook heb ik mijn kennis verbreed met een studie filosofie en verschillende vaardigheden op het gebied van Automotive design, Software & Programming, fotografie en ben ik gecertificeerd ACTor®. Verder ben ik een enthousiast amateurfotograaf en een trouw bezoeker van de Formule1.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze Officemanager.

 

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Jurriaan of wil je gewoon even praten? Mail
naar jurriaan@innervida.nl
of bel op 06 51 44 04 33