Hoor de stilte.

Michael Meesters

Michael Meesters

Na mijn hbo-studie personeel en arbeid heb ik zo’n 20 jaar bij middelgrote en grote bedrijven gewerkt als allround hr-professional op operationeel, tactisch en strategisch gebied. Als hr-professional zag ik hoe de kwaliteit van de interactie tussen mensen in de organisatie het succes van een project of een product bepaalde. Dit was mijn drijfveer om mij verder te ontwikkelen op het vlak van de menselijke interactie in organisaties.

Na mijn opleiding tot biografisch coach in 2009, begeleidde ik mensen en groepen in (project)organisaties, op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerking en teamontwikkeling. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Als trainer, coach en trainingsacteur ben ik nu ‘sparringpartner’ voor deelnemers in de ontwikkeltrajecten. Het ervaren van hun eigen effectiviteit staat daarbij steeds voorop. Mensen ervaren mij als professioneel, respectvol, betrouwbaar, empathisch, aanmoedigend, zorgvuldig, scherp en met humor.

Ik ben een muziekliefhebber met een brede smaak. Beatlesfanaat met een voorliefde voor alternatieve rock en metal. Klarinet en basklarinet zijn van origine mijn instrumenten. Daarnaast experimenteer ik een beetje op de piano en de ukelele. Ik ben een buitenmens: houd van kamperen in de bergen, huttentochten, rots- en sportklimmen.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Michael of wil je gewoon even praten? Mail
naar info@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04