Door de ogen van de ander zie je jezelf!

Tatiana van Rijswijk

Tatiana van Rijswijk

Waarom mensen doen wat ze doen en niet doen wat in de potentie aanwezig is. Dat is waar mijn passie voor ontplooiing van mensen begon. Een zaterdagbaantje in een chique dameskapsalon, omdat ik een paarse puch maxi wilde kopen, legde voor mij de fundering. In die kapsalon met deftige dames ontstond mijn passie naar wat mensen beweegt. Het trainersvak leerde ik al op 19 jarige leeftijd na een carriere in het “mensenvak” was het in 2000 tijd om Innervida op te richten. Werken vanuit de filosofie van Human Experience, Circulair Leiderschap, Jung, NLP, TA, en o.a. Deep Democracy vormt de basis. Belangrijke normen en waarden voor mij zijn dan ook: gelijkwaardigheid, oprechte aandacht, verbinding, maar ook afspraak is afspraak en niet te vergeten, de klant is koning.

Als internationaal gecertificeerd Trainer en coach, geaccrediteerd en gecertificeerd ACTor, assessor, therapeut en dertig jaar ervaring in dit mooie vak, houd ik mij als eigenaar en founder van Innervida nog steeds dagelijks inhoudelijk bezig met mijn vak. Ik er geloof heilig in dat ieder mens binnen de context van zijn woon-werk-technologische- en leef wereld de beste versie van zichzelf mag zijn. Dat is mijn passie, dat is Human Experience. Dat ik dagelijks hieraan mag bijdragen maakt dat ik de mooiste job ter wereld heb!

Ik ben een daadkrachtig persoon die vanuit oprechte aandacht, interesse en verbinding op een praktische, humorvolle wijze en met de nodige zelfspot de inhoud durft te raken en impact weet te genereren.

Leuk om over mij te weten

Ik loop elk jaar naar Santiago de Compostela en natuurlijk elke keer vanuit een ander route. Ik houd van koken en het leukste vind ik de koelkast leeg koken en de heerlijkste gerechten maken. Ik ben moeder van twee toffe kids, vrouw van Reinier en eigenaar van de leukste Ierse Terrier ter wereld, Scarlett.

 

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Tatiana of wil je gewoon even praten? Mail
naar tatiana@innervida.nl
of bel op 06 42 23 05 45