Ruimte voor ontwikkeling begint altijd bij jezelf!

Dick Zirkzee

Dick Zirkzee

Ten diepste wil ik mensen helpen en begeleiden bij zelfontplooiing en groei. Vrijer te worden door uit hun patronen te stappen. Ik ben techneut van origine en heb veel ervaring in het projectmanagement. Ook heb ik in de loop der jaren veel managementervaring opgedaan in operationele, staf- en directiefuncties in profit en non-profit organisaties. Deze ervaring zet ik nu met succes in bij coaching en begeleidingsprocessen. Ik voel mij thuis op de werkvloer en in directiekamers. Daardoor heb ik een helder opmerkingsvermogen voor de menselijke factor in bedrijfsprocessen.

Rond 2004 kreeg ik steeds meer behoefte om professioneel met coaching aan de slag te gaan. Ik zag vaak waar mensen mee worstelden, maar miste de instrumenten om dat met hen aan te pakken. Ik heb veel opleidingen gevold onder antot coach en therapeut en ben daarna mijn eigen praktijk begonnen. Alle stappen in mijn loopbaan waren noodzakelijk voor wat ik nu doe. Ik houd zielsveel van dit werk en wil niks ander meer doen dan dit.

Leuk om nog te weten over mij

Ik ben al dertig jaar actief met zenmeditatie bezig en ga regelmatig naar zenretraites. Ook leid ik een eigen zengroep. Muziek is mijn grote liefde, van klassiek tot progressieve rock. Ik zing eerste tenor in diverse kamerkoren, zit in diverse koorbesturen en organiseer koorreizen. Ik ben 35 jaar getrouwd met Judith en samen hebben we vier kinderen en drie kleinkinderen.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Dick of wil je gewoon even praten? Mail
naar dick@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04