Alles is er al. Jij mag het uitpakken.

Bianca Spits

Bianca Spits

Ik geloof in het potentieel van ieder mens. Iedereen kan altijd nieuwe stappen zetten en doelen realiseren. Maar ik weet ook dat dit niet altijd gemakkelijk is. Dat je soms vast komt te zitten. Ik help mensen dan graag verder door te luisteren en vragen te stellen. Observeren, kijken en registreren vanuit verschillende gevoelslagen komt ten dele voort uit mijn creatieve achtergrond.

Ik ben onder meer opgeleid als fotograaf en filmmaker. Ik merk details op om deze vervolgens te verbinden aan het grotere geheel. Halverwege mijn loopbaan heb ik een switch gemaakt naar het coach- en trainersvak. Als fotograaf, coach en trainer moet je echt contact maken met de ander. Deze oprechte verbinding is een voorwaarde om mijn werk te doen.

Ik blijf zoeken en analyseren tot ik echt het gevoel heb gevonden te hebben wat ik zoek. Ook als het schuurt en moeilijk is. Juist dan zie ik kansen en mogelijkheden in de begeleiding. Mijn grootste uitdaging is dan ook dat mensen zichzelf ontwikkelen door meer inzicht te krijgen in hun kwaliteiten en functioneren. Het is mooi als ze los kunnen komen van hun groef in de grammofoonplaat en de beweging voorwaarts weer vinden.

Ik begeleid professionals die weten wat ze kunnen, maar de verbinding zijn verloren met wat ze willen. Samen luisteren we naar wat jij jezelf wilt vertellen. Zo word je eigenaar van je persoonlijke ontwikkeling. Je verbindt hoofd en hart met elkaar en maakt je waarden weer zichtbaar. Het resultaat: Keuzes maken vanuit eigen kracht, in contact zijn met je omgeving. Mensen en opdrachten aantrekken die bij je passen. Ontspannen en succesvol.

In mijn adviseurs-, trainers-en coachloopbaan heb ik gewerkt voor overheden, het bedrijfsleven, banken, de Nationale Politie, KLM, het verzekeringswezen, onderwijs en zorg.

Leuk om te weten over mij;

Ik houd van paarden, duiken, zingen (in een koor) , reizen zowel fysiek als mentaal en ik heb een onvervulbare honger naar persoonlijke ontwikkeling.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Bianca of wil je gewoon even praten? Mail
naar bianca@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04