Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Stan Tolenaars

Stan Tolenaars

Ik was niet gelukkig in het werk dat ik deed. Ik had bedrijfseconomie gestudeerd en na mijn studie werkte ik in diverse financiële functies. Dit waren waardevolle ervaringen, maar het was ook heel duidelijk dat een financiële functie mij van nature niet past. Na gesprekken met verschillende mensen, een loopbaancoach en de nodige zelfreflectie, kwam ik erachter dat ik met mensen wilde werken. Ik begon met de opleiding psychologie aan de Open Universiteit. Inmiddels krijg ik de kans om mij bij Innervida verder te ontwikkelen in het vakgebied Human Experience. Door mijn ervaring weet ik hoe bedrijven in elkaar steken. Daardoor kom ik sneller tot de kern. Door mijn HES-opleiding heb ik een strategische en financiële blik.

Ik ben juniorconsultant, trainer en coach. Verder ben ik verantwoordelijk voor diverse projecten, organiseer ik inhoudelijke events en werk ik met een aantal collega’s aan onze actuele onderzoeken.

Ik houd van communiceren en zie graag de positieve kanten van mensen. Ik probeer er altijd achter te komen hoe de hazen lopen binnen een groep.

Leuk om over mij te weten

Ik voetbal vanaf jonge leeftijd en ik heb door de jaren heen verschillende (jeugd)elftallen gecoacht. Op zaterdagen ben ik dan ook regelmatig in de voetbalkantine te vinden. Daarnaast ben altijd in voor een goed gesprek.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze Officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Stan of wil je gewoon even praten? Mail
naar stan@innervida.nl
of bel op 06 34 02 32 79