De OntplooiingsArchitecten

Een veranderende context vraagt om duurzame ontplooiing


Stel je eens voor dat we in een wereld leven waar de mens binnen de context van zijn woon, werk of leefwereld weer volledig natuurlijk mag zijn. Kan dat? Is dat überhaupt wel mogelijk? En ga jij voor jouw natuurlijke zijn?

Als InnerVators beschikken onze OntplooiingsArchitecten over een gedegen, stevige en theoretische fundering. Wij zijn experts op het gebied van duurzame ontplooiing, werken vanuit een eclectisch gedachtegoed, zijn geschoold in de behaviorisme, psychodynamische en humanistische psychologie met als specialisme de analytische-, ontwikkelings- en organisatiepsychologie. Practice what you preach is ons credo… dus ook wij zijn continue in ontplooiing. Een praktische en doelgerichte insteek met oog voor de borging van het geleerde, staan wij ten dienste om in co-creatie de mens in de organisatie te ontplooien.

Wij maken het ongewone gewoon door gewoon te doen wat we beloven. Jij, onze klant, coachee of opdrachtgever, bent daarin altijd onze spiegel. Een reflectie van onze kwaliteit. Daarbij staat duurzame ontplooiing van jou, je team of organisatie altijd voorop en centraal in onze maatwerk trajecten.

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Geef een reactie

Scroll to top