InnerVida

InnerVida gelooft in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens, met als doel de gelukkige mens-medewerker en succesvolle organisaties, door met lef innovatieve ontplooiing in co-creatie mogelijk te maken.

Tatiana van Rijswijk, founding mother van InnerVida OntplooiingsArchitecten, is een vrouw met lef. Vanaf jonge leeftijd kijkt ze met verwondering naar de wereld. Wat beweegt mensen? Waarom doen mensen wat ze doen, en vooral: waarom doen mensen niet wat ze graag willen doen? Immers, je bent gelukkig als je doet wat je het allerliefste doet, als je doet waar je goed in bent. Hoe kun je mensen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen? Vanuit deze gedachte bouwde Tatiana een gedegen fundering voor haar passie voor de mens en zijn ontwikkeling.

Met een gezonde nieuwsgierigheid naar de ontwikkeling van mensen en organisaties en kijkend naar de (sociale) context hoe de mens gelukkiger kan worden en organisaties succesvoller, richtte Tatiana in 2000 InnerVida OntplooiingsArchitecten op. Een organisatie met lef en de missie het potentieel dat in ieder mens, team of organisatie aanwezig is, te ontsluiten. Maar wel op een unieke en gedurfde manier…

Uniek omdat we er bij InnerVida heilig in geloven dat een succesvolle ontplooiing begint met verbinden. Door met oprechte aandacht en interesse naar de ander te luisteren en tussen de regels door te lezen, raken we de kern. Dit maakt het mogelijk om een ontplooiingstraject vanuit co-creatie altijd op maat te construeren waardoor mens, team of organisatie zich sneller en beter ontwikkelt. InnerVida durft zich aan te sluiten bij wie de klant precies is, om zo de onderste steen boven te krijgen en volledig te begrijpen wat diegene daadwerkelijk nodig heeft. We deinzen er niet voor terug om de vinger op de zere plek te leggen en om mens, team en organisatie te prikkelen en uit te dagen om tot nieuwe inzichten te komen.

InnerVida geeft richting aan de te nemen stappen in de ontplooiing van mensen en organisaties. Met een Rotterdamse No Nonsense attitude, bouwt InnerVida ontplooiingstrajecten op maat met architectonische precisie. Afspraak is afspraak staat bij ons hoog in het vaandel, evenals verbinding en een 24/7 mentaliteit.

OntplooiingsAcademie

De OntplooiingsAcademie

De InnerVida OntplooiingsAcademie is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van organisaties, teams en individuen bij ontwikkelvraagstukken, mobiliteitsvraagstukken en verandertrajecten. Hierbij gaan wij recht op het doel af zonder daarbij de eigenheid van de organisatie, het team en het individu uit het oog te verliezen.

Circulair Leiderschap

Maak kennis met de nieuwe leiderschapsmethode, gehaald uit Amerika door InnerVida OntplooiingsArchitecten! Circulair Leiderschap, terug naar de kern is gebaseerd op The Circle Way, een nieuwe methode van vergaderen en in dialoog zijn, dat uit gaat van de kracht en de collectiviteit van de groep en de verantwoordelijkheid van ieder individu in de groep.
circulair leiderschap in praktijk
OntplooiingsSpel

Het Ontplooiingsspel

Het InnerVida Ontplooiingsspel is een spel, dat bewustwording creëert en inzicht geeft in het ontplooiingspotentieel dat aanwezig is in ieder mens en in iedere organisatie.

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Geef een reactie

Scroll to top