De vraag

Een aantal keren per jaar worden er Powershot lunches georganiseerd voor medewerkers. Dit zijn inhoudelijk en inspirerende lunches waar de medewerker praktische handvatten krijgt aangereikt. Het doel is om medewerkers op een laagdrempelige manier te inspireren en handvatten aan te reiken over een bepaald thema.

Het thema voor deze lunch was duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Het doel was om bewustwording te creëren over werkgeluk en wat je als medewerker binnen de context van de organisatie en de functie daarin nodig hebt.

De vraag was simpel. Inspireer de ongeveer 75 medewerkers tijdens de Powershot lunch en zorg ervoor dat er bewustwording ontstaat over duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Zo mogelijk reik handvatten aan zodat de medewerker na de lunch nadenkt over zijn of haar eigen werkgeluk.

Uitkomst

In een interactieve workshop van ongeveer 1 uur kregen de deelnemers inzicht in wat werkgeluk is en hoe je daar zelf invloed in kunt uitoefenen. We werkten met competentie bewustwording, hoe je als medewerker in je kracht kunt staan in je functie en rol, de circel of change en human experience zorgde voor zelfreflectie en filmmateriaal en muziek maakten dat het een interactieve en dynamische sessie werd waar de medewerkers met handvatten en ook met vervolgvragen weer terug naar de werkplek gingen.

Wat hebben we gedaan

Duurzame inzetbaarheid
Gelukkige mensen in succesvolle organisaties met HBM
Zelfontplooiing
Human experience-management

Tatiana van Rijswijk

Founder, Directeur-Eigenaar en Human Experience expert

Meer weten over dit opleidingsjaartraject of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Tatiana!

Toen was geluk heel gewoon

De dynamiek van werkgeluk bij een regionale milieudienst. 75 professionals geïnspireerd over eigen werkgeluk en hoe hier zelf de regie in de houden.

Het was leuk, luchtig en toch met diepgang. Tatiana weet mensen in een korte tijd te raken zodat je zelf aan de slag gaat.

Deelnemer powerlunch

Leuk om met je collega's ook over iets anders in gesprek te zijn dan over je werk. Ik kijk nu echt anders naar mijn collega.

Deelnemer powerlunch

Een interactieve en dynamische workshop waar we in een rap tempo werden meegenomen in de betekenis van werkgeluk en wat dit nu eigenlijk voor mij als persoon betekent. Innervida heeft gaan wat het beloofde en weten hoe onze medewerkers te raken zodat ze ook zelf aan de slag gaan. Dankjulliewel voor herhaling vatbaar.

HRM manager

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404