Duurzame inzetbaarheid

Van verzuimpreventie naar optimaal werkgeluk. Hoe voorkom je dat werknemers (langdurig) uitvallen? En als dit nu zo is: hoe krijgen we ze weer op de rit?

Wat

Duurzame inzetbaarheid gaat over precies weten wat mensen in organisaties nodig hebben om optimaal te functioneren en de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Minder verzuim betekent preventief en op het juiste moment inspelen op wat nodig is en waar behoefte aan is. Van verzuimpreventie naar werkgeluk is een minder grote stap dan je misschien denkt. Werkgeluk kent vele facetten en verschilt per persoon. Een belangrijk aspect is dat alle mensen gezien en gehoord willen worden in wie ze zijn. Hoe doe jij dit binnen jouw organisatie?

Waarom

Je wilt je verzuimkosten terugbrengen en merken dat je werknemers betrokken, effectief en gemotiveerd zijn. Zij nemen zelf verantwoordelijkheid en voelen zich thuis in de organisatie. Je weet je personeel aan je te binden en te boeien, zodat ze blijven. Wij kunnen je daarbij helpen door een traject op maat dat verzuim terugdringt en het werkgeluk van werknemers blijvend vergroot.

Voor wie?

Jij bent een leidinggevende, directielid, COO of human experience-manager die durft te investeren in zijn medewerkers en die de meerwaarde ziet van preventief en pro-actief acteren.

Bianca Spits

Partner, Human Experience expert, trainer, coach, procesbegeleider (NOLOC gecertificeerd) en Equine assisted coach

Meer weten over duurzame inzetbaarheid of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Bianca!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404