Zelfontplooiing

Zelfontplooiing is op een authentieke en eigen wijze in de voor jou passende context groei en ontwikkeling bewerkstelligen. Ontplooiing van de eigen talenten, drijfveren en competenties betekent beweging, energie en verandering.

Zelfontplooiing, ook voor jou…

De ruimte voor zelfontplooiing, oftewel zelfontwikkeling, creëer je zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos. De voorwaarde? Je moet wel intrinsiek gemotiveerd zijn om te ontplooien. Zelfontplooiing betekent dus het optimaal benutten van je drijfveren, talenten en competenties. Oftewel, het benutten van het aanwezige talentkapitaal. Het optimaal benutten en inzetten van jouw talentkapitaal maakt dat zelfontplooiing nog leuker wordt.

Zelfontplooiing bij InnerVida

Mensen verschillen in de manier waarop ze zich ontplooien en kennis en kunde tot zich nemen. Bij InnerVida weten we dat als geen ander! Wij zijn experts in het ontplooien van mensen en organisaties. Vanuit co-creatie en betrokkenheid leveren wij maatwerk in ontplooiingstrajecten, zoals een cursus zelfontwikkeling of een cursus zelfontplooiing. Onze trajecten zijn altijd custom-made en zijn succesvol als we gezamenlijk aan de slag gaan om zelfontplooiing binnen de organisatie en haar mensen te realiseren.

Een van de methoden die wij OntplooiingsArchitecten een warm hart toedragen is Circulair Leiderschap, de nieuwe leiderschapsmethode uit Amerika. Vanuit co-creatie en oprechte aandacht en interesse werken we aan jouw leiderschapsvraagstukken. Zo leer de kracht van het nemen van eigen verantwoordelijkheid en omgaan met je schaduwkanten.

Bianca Spits

Partner, Human Experience expert, trainer, coach, procesbegeleider (NOLOC gecertificeerd) en Equine assisted coach

Meer weten over zelfinzicht of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Bianca!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404