De vraag

Een snelgroeiende internationale container bedrijf wil het nationale en internationale team optimaal en effectief laten functioneren. Door verschillende reorganisaties is er veel verloop geweest. Onveiligheid is een begrip en dit maakt dat teams niet effectief en efficiënt werken. Het is nu tijd om de teams blijvend om te vormen.

De wens is dat teamleden soepel op elkaar inspelen, dat de werkomgeving veilig is en moeilijke onderwerpen bespreekbaar zijn. Daarnaast moeten teamleden van elkaar weten waar hun natuurlijke kracht zit. De directie wil een ACT-teamprofiel inzetten om te kunnen zien wat er aan menselijk talent aanwezig is, maar ook wat ontbreekt. De organisatie kan dan op zoek naar een teamlid met de ontbrekende competenties.

Uitkomst

Door de inzet van human experience management en circulair leiderschap heeft het team geleerd om elkaar écht te zien en te horen. Moeilijke onderwerpen zijn bespreekbaar gemaakt. Door de structuur van circulair leiderschap in de vergaderingen toe te passen, zijn deze efficiënter en effectiever. Door het onbenoembare te benoemen is er een diepere laag aangeraakt in de samenwerking waardoor mensen zich veiliger voelen. De organisatie en de teams hebben geleerd anders met elkaar om te gaan waardoor samenwerking makkelijker is. De individuele ACT-analyse en de teamanalyse maakten duidelijk waarom sommige projecten niet goed liepen of zelfs mislukten. En wat nodig is om dit om te buigen zodat doelstellingen en targets voortaan wel worden gehaald en het team succesvol kan zijn.

Wat hebben we gedaan

Human experience-management
Organisatie maatwerkopleidingen
Team analyse en Assessments
Teamcoaching

Tatiana van Rijswijk

Founder, Directeur-Eigenaar en Human Experience expert

Meer weten over dit opleidingsjaartraject of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Tatiana!

Vind de aanpak en de technieken van het Innervida team echt heel prettig. Deze mensen weten echt het beste in de mens, mijn medewerkers naar boven te halen.

COO

We gingen op een luchtige wijze al snel de diepte in tijdens de trainingen. Het was spannend maar de trainers bewaakten de veiligheid en daardoor kon ik me niet alleen maar ook mijn collega's voldoende open stellen en ontwikkelen.

Supply chain manager

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404