Teamcoaching

Slecht functionerende teams zijn gedoe. Maar gedoe is ook mooi materiaal om mee te werken.

Wat

Is er gedoe in jouw team, voel je de onderstroom maar kan je de vinger er niet opleggen, voelen teamleden zich niet meer gehoord en gezien en is de verbinding verloren met de organisatiedoelstellingen? Dan is er werk aan de winkel. Doelgericht gaan we op een transparante wijze aan de slag met de jouw team. Door verschillende interventies, Human Experience Management, Circulair Leiderschap en Deep Democracy zorgen we ervoor dat het gedoe constructief wordt jullie prettiger werken en beter te presteren. Hoe we dat doen? Gewoon door het onbenoembare te benoemen en de stem van iedereen te horen.

Waarom

Een goede samenwerking geeft energie. Het benoemen van de onderstroom maakt dat teamleden zich veilig voelen. Daardoor benut je het potentieel van het geheel. Het brengt het team weer een stap dichterbij de teamdoelstellingen. Dit alles draagt natuurlijk ook bij aan een gezonde en succesvolle organisatie.

Voor wie?

Voor teams van 5 tot 15 personen die naar binnen durven kijken. Voor teamleden waarbij zelfreflectie met de paplepel is ingegeven en weten dat kwetsbaarheid een unieke kracht is.

Dick Zirkzee

Partner, Human Experience coach, trainer en procesbegeleider

Meer weten over teamcoaching of wat we voor jou en je team kunnen betekenen?

Vraag het Dick!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404