Organisatie maatwerkopleidingen

Wij gaan duurzame relaties aan met onze klanten. Van enkele maanden tot soms jaren. Al onze programma's ontwikkelen wij op maat. We werken bottom-up, top-down en met co-creatie. Doelgericht en met oog voor de specifieke kenmerken van de organisatie. We zorgen dat mensen optimaal tot hun recht komen in al hun rollen en functies.

Waarom

Jij wilt graag investeren in het grootste kapitaal binnen je organisatie: de mensen. Dat moet alleen wel duurzaam en voor de lange termijn. Dat kan bijvoorbeeld met een op maat gemaakte incompany-opleiding. Wij richten de opleiding helemaal in op jouw wensen en behoeften. Zo kijken we altijd naar wat er al is gedaan en wat de organisatie voor ogen staat. Een maatwerkopleiding vertaalt het dna van de organisatie naar zichtbare resultaten op de werkvloer. Zo sturen we op een gezonde en succesvolle organisatie met gelukkige mensen.

Wat

Een maatwerkopleiding vraagt om precisie. Zo simpel is dat. Een programma op maat ontwikkelen, kan alleen als je alle belanghebbenden erbij betrekt. Van medewerker tot bestuurder. Van manager tot uitvoerder. We luisteren naar jouw wensen, doen onderzoek in de organisatie om daarna een plan van aanpak te maken, waarbij we gezamenlijke doelstellingen formuleren om die stip op de horizon te bereiken.

Voor wie?

Voor leidinggevenden, teams en organisaties van twee tot 20.000 medewerkers. Je wilt je organisatie blijvend veranderen met het menselijk kapitaal dat je aan boord hebt. Je wilt resultaat en je bent nieuwsgierig naar wat de experts Innervida jou kunnen bieden.

Tatiana van Rijswijk

Founder, Directeur-Eigenaar en Human Experience expert

Meer weten over organisatie maatwerkopleidingen of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Tatiana!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404