Team analyse en Assessments

Hoe haal je het beste uit je team en hoe zorg je ervoor dat de teamleden de beste versie van zichzelf kunnen zijn? Zet de juiste mens op de juiste plek in de organisatie!

Wat

Worden teamdoelstellingen niet behaald? Zijn teams niet efficiënt en effectief? Is er gedoe in het team? Onze ACT® team-analyse geeft je inzicht in de bewuste en onbewuste drijfveren van alle teamleden. Zowel persoonlijk als op teamniveau ontdek je welk potentieel je nog kunt aanboren en ontwikkelen. We creëren bewustwording van wat op een onbewust teamniveau aanwezig is. Elk teamlid wordt zich bewust van onderstromen, patronen en teameigenaardigheden. Zo leert iedereen door zichzelf te ontplooien, maar ook van elkaar.

Waarom

Zelfreflecterende teams zijn zich bewust van de collectieve kracht en valkuilen in het team. Ze kennen hun eigen rol en taak en kunnen inspelen op elkaar. Iedereen heeft inzicht in de natuurlijke kracht en prestatiekracht. Dit draagt uiteindelijk bij tot effectieve en efficiënte teamleden die optimaal presteren. Het resultaat, gelukkige teamleden in succesvolle organisaties.

Voor wie?

Durf jij als leidinggevende, COO, teamleider of human experience-manager iets meer van jezelf te laten zien dan misschien comfortabel voor je is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor teams en teamleden die naar zichzelf durven te kijken en de organisatie duurzaam willen veranderen.

Bianca Spits

Partner, Human Experience expert, trainer, coach, procesbegeleider (NOLOC gecertificeerd) en Equine assisted coach

Meer weten over team analyses en assessments of wat we voor jou en je team kunnen betekenen?

Vraag het Bianca!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404