Probleem

Een reorganisatie is noodzakelijk voor een zorggroep in Nederland. In het veranderende zorglandschap willen zij als koploper zichtbaar blijven. Er zijn meerdere locatiehoofden en hun functie verandert drastisch. Dit vraagt om heroriëntatie en een zorgvuldig onderzoek naar hun aanwezige bewuste en onbewuste talenten.

Vraag

De vraag van de manager en het bestuur is om de locatiehoofden een ontwikkelassessment traject te laten doen met als doel de juiste persoon op de juiste plek. Hierbij is belangrijk dat het assessment ontwikkelingsgericht is.

Resultaat

De locatiehoofden hebben inzicht gekregen in hun ontwikkelde potentieel en in hun nog te ontwikkelen potentieel met betrekking tot het nieuwe functieprofiel. In het assessment terugkoppel gesprek is met elkaar besproken wat goed matchte en waar nog ontwikkeling nodig is. Gezamenlijk hebben we gekeken naar oplossingen voor rollen en taken die voor ieder afzonderlijk wel of niet passend waren. Een conclusie en advies is opgesteld en een plan van aanpak is opgesteld om medewerkers te begeleiden in hun verdere ontplooiing.

Wat hebben we gedaan

Human Being Management met ACT®
Team analyse en Assessments

Tatiana van Rijswijk

Founder, Directeur-Eigenaar en Human Experience expert

Meer weten over dit opleidingsjaartraject of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Tatiana!

"Het assessment was erg fijn, menselijk en warm. Ik heb geen enkel gevoel gehad dat ik beoordeeld werd. Het was echt ontwikkelingsgericht ingestoken."

"Ik zou graag door Innervida gecoacht willen worden op de nog te ontwikkelen competenties. Daardoor kan ik nog beter mijn rol en functie uitvoeren."

"Ik ben verrast door de uitkomst, jullie hebben een hoge kwaliteit en waargemaakt wat jullie beloofden. Ik ben blij dat ik voor Innervida heb gekozen en niet voor het assessmentbureau waar wij normaal gesproken zaken mee doen."

“Het gesprek heeft mij geholpen in de zoektocht naar mezelf. Waarvoor dank. Voortzetting zou ik fijn vinden.”

Locatiehoofd

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404