Human Being Management met ACT®

Wij inspireren organisaties in het zien van de hele mens. Oók zijn of haar onbewuste. Wij veranderen ‘Human Resource Management’ in ‘Human Being Management’ met behulp van de unieke Analytical Competence Tool (ACT®). Mensen worden gelukkiger en organisaties succesvoller.

De ultieme win-win situatie

Talentontwikkeling door inzicht in je onbewuste aansturing van je gedrag. Dát is ACT®! Dit unieke assessment stelt ieder mens in staat een haarscherp beeld van zichzelf en de organisatie te maken. Deze analyse geeft iedereen, jong/oud, werknemer, manager, leidinggevende of bestuurder, een helder inzicht in zijn onbewuste aansturing en daarmee zijn werkelijke talenten. De juiste mens dus voortaan écht op de juiste plek. Een functie die past als een warme winterjas!

Bewust worden kan op persoonlijk, team- en/of organisatieniveau. Op basis van ACT® kun je de meest geschikte kandidaat vinden voor een functie, het beste team samenstellen of je organisatieperformance verbeteren. Of de zeer speciale 720° Feedback voor de meest optimale en objectieve feedback die in de markt beschikbaar is!

Ontplooi de wereld… Begin bij jezelf

Het goed leren kennen van jezelf in verschillende (werk)situaties kost tijd: 12 minuten om precies te zijn. In die korte tijd geeft ACT® je inzicht in je vermogen om flexibel en ondernemend te werk te gaan, samenwerken in teamverband te combineren met zelfstandig opereren en bestand te zijn tegen stressvolle situaties. Na het invullen van de analyse volgt er een uitgebreid ACT® gesprek om uitleg en betekenis te geven aan de analyse.

Inzicht in talenten, competenties en drijfveren

In tegenstelling tot andere analyses combineert de ACT®-analyse tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde talenten en competenties. Bovendien is het ACT®-assessment in staat om innerlijke drijfveren van een persoon te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Het is dus de combinatie van tekst en beeld dat de ACT®-analyse tot een uniek instrument maakt.

Een ware eyeopener

Van onze klanten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-analyse hen de ogen heeft geopend. Door het assessment kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. Naast het bewuste wordt het onbewuste duidelijk en bewustwording ontstaat. De ACT®-analyse is dan ook een eyeopener, ontwikkeld vanuit het idee dat bewustwording van het aanwezige talent en het ontwikkelpotentieel van iedere medewerker tot meer plezier en energie leidt. En… tot werkgeluk, gelukkigere mensen en succesvollere organisaties.

Hoe werkt het?

1. We beginnen met een kennismakingsgesprek om je doelstellingen helder te krijgen en om verdere uitleg te geven over de ACT-analyse. Dit is altijd live bij jou op locatie of bij ons.
2. Hierna krijg je een link naar de analyse via de mail gestuurd.
3. Het invullen gebeurt in de thuissituatie en duurt slechts 12 minuten.
4. Na het invullen wordt alles verwerkt in een rapportage en krijg je een persoonlijke terugkoppeling van 1,5 uur.
5. De rapportage krijg je uiteraard mee naar huis om mee aan de slag te gaan in je ontplooiingstraject.

Bianca Spits

Partner, Human Experience expert, trainer, coach, procesbegeleider (NOLOC gecertificeerd) en Equine assisted coach

Meer weten over de ACT-analyse of wat we voor jou en je team kunnen betekenen?

Vraag het Bianca!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404