Artikel

Succes van morgen, zaai je vandaag

Tatiana van Rijswijk 13 april 2023

De lente is aangebroken! Het moment om te zaaien, niet alleen voor de groei van planten, maar ook voor de groei van jouw organisatie en team.

 

De lente, het perfecte moment om te zaaien!

De lente is niet alleen het moment om te genieten van de zon en de bloeiende bloemen, het is ook het perfecte moment om te zaaien. Waarom zaaien in de lente? Omdat de omstandigheden ideaal zijn voor de groei van planten. De temperatuur is aangenaam en er is voldoende regenval om de zaadjes te laten ontkiemen en te laten groeien. Het is een tijd van vernieuwing, groei en bloei.

Daarmee is het ook het moment om te investeren in de groei van jouw organisatie en team. Al meer dan 20 jaar geloven wij bij Innervida dat de passie van mensen het zaadje is voor magische groei en bloei binnenorganisaties. We zijn de gieter die vanuit verbinding met gerichte aandacht, water en menselijke warmte ambities tot bloei laten komen. Net zoals een zaadje dat je plant in de lente en uitgroeit tot een kleurrijke bloem.

Omdat het laten groeien van jouw organisatie en team toch net iets ingewikkelder is dan het zaaien van zomerse bloemen, staan wij voor je klaar om mee te denken. Geen zorgen, we hebben geen groene vingers nodig, alleen jouw enthousiasme en passie! Bel ons of stuur ons een mailtje om eens samen sparren over hoe we jouw organisatie en team naar een hoger niveau kunnen tillen. Het succes van morgen, zaai je namelijk vandaag!

 

Een fijne en kleurrijke lente gewenst!

Team Innervida

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404