Circulair Leiderschap

Maak kennis met de nieuwe leiderschapsmethode, gehaald uit Amerika door InnerVida OntplooiingsArchitecten: Circulair Leiderschap! Ons gloednieuwe ontplooiingsconcept. Circulair Leiderschap gaat uit van de kracht en de collectiviteit van de groep en de verantwoordelijkheid van ieder individu in de groep. Uniek aan dit concept is dat de huidige manier van vergaderen wordt veranderd, zodat iedereen bij kan dragen aan een gezamenlijk doel en men sneller tot de kern van de zaak komt.

Weten wat het beste past bij jouw leiderschap?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing passend bij jouw leiderschap!

Terug naar de kern

Circulair Leiderschap is gebaseerd op The Circle Way. Founding Mothers Christina Baldwin en Ann Linnea uit Amerika, gebruikten de oeroude methode van de cirkel als basis voor vergaderen in dialoogvorm. In de cirkel is iedereen gelijkwaardig en wordt eenieder gehoord en gezien. Tijdens onze training kan je onder onze deskundige begeleiding het effect van de cirkel meemaken, en leer je hoe je de cirkel kunt gebruiken om jouw professionele en persoonlijke leven te verrijken.

Waarom Circulair Leiderschap?

De kracht van Circulair Leiderschap samen met de structuur, principes en pijlers maakt dat beslissingen nemen, vergaderen en brainstormen effectiever wordt. Kennis, kunde en ervaring van elke deelnemer in de cirkel komt aan bod: ieder persoon wordt gehoord en beslissingen kunnen daadkrachtiger, sneller en makkelijker worden genomen en problemen worden opgelost.

Voor wie?

Circulair Leiderschap is uitermate geschikt voor HR- en P&O-adviseurs, managers, leidinggevenden, coaches, trainers, bestuurders en teams die de kracht van de cirkel willen toepassen in hun werkbare en privéleven, in zowel de profit- als non-profitbranche. Je leert de cirkel op diverse wijzen te gebruiken en daarmee efficiënter en op een inspirerende manier te werken.

Ervaar Circulair Leiderschap nu ook zelf

Circulair Leiderschap Experience

Ervaar Circulair Leiderschap in één middag in de vorm van een pressure-cooker

circulair leiderschap in praktijk

Circulair Leiderschap boek

Het boek over Circulair Leiderschap, met de principes van de cirkel, oefeningen en voorbeelden hoe de methode toe te passen.

Circulair Leiderschap Individueel

Wordt ervaren met de Circulair Leiderschap methode in een meerdaagse training.

Circulair Leiderschap Toolbox

Een goede start! Een complete toolbox met alle benodigdheden voor een Circulaire Leiderschap sessie.

Circulair Leiderschap Teams

Een meerdaagse training voor teams inclusief gratis toolbox

Circulair Leiderschap op maat

Voor leiderschap trajecten op maat

Deze bedrijven werken al volgens Circulair Leiderschap

Vilente
Hoge school Rotterdam
Middin
Ikazia
Dentalclinics

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top