Loopbaanbegeleiding & Outplacement

‘Veranderen is een kunst’ en veranderen van werkomgeving is soms een nog grotere kunst.

Wat

Loopbaanvragen en outplacement hebben veel gemeen. Loopbaanvragen komen uit iemand zelf. Outplacement vaak uit de organisatie. In beide situaties gaat het om een verandering van de context. Afscheid nemen van de huidige situatie en het omarmen van een nieuwe toekomst is niet altijd eenvoudig en gaat soms gepaard met weerstand. Wij weten dat dit heel normaal is en dat je als mens of organisatie door verschillende fasen heen moet. Bij outplacementtrajecten moet echt iets veranderen in de organisatie en bij loopbaanvragen zitten mensen niet meer op de juiste plek. De context blijft hetzelfde, Veranderen is een kunst!

Waarom

Je wilt een loopbaan- of outplacementtraject op maat. Volledig op maat en afgestemd op wat jij of de organisatie nodig heeft. Onze experts werken doelgericht en stemmen de interventies af op onderliggende vragen, behoeften en doelstellingen.

Voor wie?

Heb je al een tijd het gevoel niet op de juiste plek te zitten? Krijg je geen energie meer van je werk? Wellicht is een van onze loopbaanbegeleidingstrajecten iets voor jou.
Moet jij met met je organisatie cruciale stappen zetten en met pijn in je hart de keuze maken voor outplacement? Wij denken met je mee, adviseren je en helpen medewerkers naar een nieuwe werkplek.

Dick Zirkzee

Partner, Human Experience coach, trainer en procesbegeleider

Meer weten over loopbaanbegeleiding & outplacement of wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag het Dick!
Gerelateerd werk

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404