Het probleem

Frank, is een jonge ambitieuze dertiger. Hij is enorm gedreven en wil alles heel goed doen. Dat iets goed gaat is voor hem niet vanzelfsprekend en zeker niet iets waarop hij kan vertrouwen. Tijdens zijn laatste feedbackgesprek op zijn werk kreeg hij te horen dat er toch twijfels zijn over de effectiviteit. Binnen zijn relatie loopt ook niet alles even soepel terwijl hij ook daar voor de volle 100 procent wil gaan. Hij is misschien wel te gedreven en werkt hard, maar het levert niet op wat hij graag wil.

De vraag

De vraag van Frank is, hoe kan ik vertrouwen op mezelf! In het eerste deel van de Equine Assisted sessie ervaart Frank dat, wat hij wil bereiken hij ook kan bereiken. Wel gaat hij op zeker moment checken omdat hij het niet meer vertrouwt. Zijn vraag komt hier weer duidelijk naar voren. En op dat moment verandert er iets. Het lukte hem op geen enkele manier meer de activiteit af te ronden op de manier zoals hij het had bedacht. Hoezeer hij hier ook zijn best voor doet. Na een flink aantal pogingen geeft hij het op en gaat hij in gesprek met de coach.

Het resultaat

In het nagesprek tussen coach en coachee ontstond er een andere situatie. Doordat Frank weer vertrouwen  kreeg in wat hij kon doen en al zijn talenten inzette liep het paard zelfstandig precies de route doe hij voor ogen had. Frank had geleerd te vertrouwen in hetgeen zich aandient en minder krampachtig te acteren op wat hij toch moeilijk kon beïnvloeden.

Wat hebben we gedaan

Equine Assisted Coaching
Bianca Spits

Bianca Spits

Partner, Human Experience expert, trainer, coach, procesbegeleider (NOLOC gecertificeerd) en Equine assisted coach

Meer weten over dit opleidingsjaartraject of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Bianca!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404