Het probleem

Dit glazenwassersbedrijf heeft een groot hart voor haar medewerkers. Medewerkers zijn meer dan alleen maar medewerkers en zitten in de harten van de eigenaren van dit bedrijf. Er wordt de medewerkers veel gegund en voor de jaarlijkse teamdag wil men een leuke leerzame workshop die ook wel een beetje mag prikkelen.

De vraag

Het glazenwassersbedrijf vroeg ons deze dag te organiseren, met als doel dat alle medewerkers zich gehoord, gezien en thuis zouden voelen. Het moest laagdrempelig zijn, met humor en verbinding, omdat deze werknemers vaak niet de makkelijkste levens hebben (gehad).

Resultaat

Door de ontplooiingsworkshop met het ontplooiingspel op maat in te maken en aan te sluiten bij wat iedere deelnemer nodig had, ontstond er openheid. Medewerkers durfden kwetsbaar te zijn en persoonlijke onderwerpen te delen, waarvan zij eerder niet gedacht hadden, dit ooit te doen. Er ontstond een magische verbinding tussen werknemers onderling en tussen de werknemers en eigenaars. Na deze ontplooiingsworkshop hebben enkele medewerkers aangegeven in coaching te willen om aan hun persoonlijke thema’s te werken.

Wat hebben we gedaan

Teamoptimalisatie

Tatiana van Rijswijk

Founder, Directeur-Eigenaar en Human Experience expert

Meer weten over dit opleidingsjaartraject of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Tatiana!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404