Teamoptimalisatie

Een groep individuen is nog geen team. En een team bestaat uit meer dan alleen individuen. Teamoptimalisatie met de Innervida filosofie betekent optimalisatie de teamprestaties, inzicht in elkaars potentie door een energieke werksfeer net dat stapje verder zetten met je team.

Wat

Doelgericht en gezamenlijk aan de slag met als doel jullie een stap verder in jullie ambitie.
Teamoptimalisatie begint met het vaststellen van gezamenlijke doelstellingen. Wat staan jullie nu en welke vervolgstap willen jullie zetten om het team te laten excelleren. Daarbij sluiten we altijd aan bij wat jullie al hebben gedaan en wat nu nodig is om succesvoller te zijn als team.

Hoe doen we dit? We werken individueel als in groepen, creëren inzichten en bewustwording door bijvoorbeeld coachingsgesprekken, training, een teamanalyse of assessment.

Waarom

Goed op elkaar ingespeelde teamleden weten wat zij kunnen doen om het team net dat stapje verder te brengen. Een teamoptimalisatietraject zorgt ervoor dat je als team inzicht krijgt in elkaars potentie. Als je de drijfveren en competenties van je collega’s kent, wordt samenwerken een stuk makkelijker. Je weet beter wat je aan elkaar hebt. Zo kun je een volgende stap zetten en als team excelleren. Processen gaan sneller, efficiënter en hebben een zichtbaar beter resultaat.

Voor wie?

Voor teams van drie tot dertig personen. Voor teamleden die niet weglopen als het een beetje spannend wordt. Een teamoptimalisatietraject haalt het maximale uit de personen in het team en dus ook het maximale uit het team als geheel.

Tatiana van Rijswijk

Founder, Directeur-Eigenaar en Human Experience expert

Meer weten over teamoptimalisatie of wat we voor jou en je team kunnen betekenen?

Vraag het Tatiana!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404