TMA analyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA® Talentenanalyse de persoon centraal. De TMA® talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van de drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. De TMA® talentenanalyse wordt toegepast voor selectie-, ontwikkeling-, ontplooiing-, mobiliteit-, loopbaan- carrière- en reïntegratievraagstukken.

Wat is een TMA® analyse?

Met de TMA® Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijgt de medewerker inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag welke gemaakt worden middels een computer. De vragenlijst bestaat uit stellingen, gedragsitems waaruit de medewerker steeds dient te kiezen welke het beste past. Op genuanceerde wijze worden zo de drijfveren ontrafelt. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten.

De analyses van alle teamleden verwerken wij in op maat gemaakte training indien gewenst tot een teamprofiel. Dit geeft het team een verhelderend inzicht in de diversiteit in competenties, drijfveren en kwaliteiten.

Analysering TMA profiel en coach gesprek

Onderdeel van het coachingstraject is de analysering van de TMA® analyse en de terugkoppeling naar de medewerker. In een gesprek van anderhalf uur gaan wij in gesprek met als basis het functieprofiel en de al eerder ingevulde TMA® analyse. Medewerker krijgt n.a.v. een grondige uitleg van de analyse gekoppeld aan het functieprofiel meer inzicht in zijn eigen drijfveren, competenties en kwaliteiten.

Advies op maat aan de hand van de TMA® analyse

Ook bestaat de mogelijkheid om een advies uit te brengen over profielen van medewerker, kandidaat of team. Dit is ten alle tijd op maat en wij gaan graag met je hierover in gesprek.

Tatiana van Rijswijk

Founder, Directeur-Eigenaar en Human Experience expert

Meer weten over de TMA analyse of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Tatiana!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404