Leiderschapsontwikkeling

Echte leiders ontplooien leiders! Sturing geven aan jouw professionele leven. Verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die jij maakt. Ben jij de human experience-leider van de toekomst en kun jij je leiderschapspotentieel omzetten naar werkelijke prestaties binnen je team of organisatie?

Wat

Het leiderschapsontwikkelingstraject gaat over wie jij bent als mens, wat je drijft, waar je voor staat, welke keuzes je maakt en wat je hiermee doet in je team of organisatie. Wij noemen dat human experience-leiderschap. Je wordt je meer bewust van je eigen kracht en je hebt meer inzicht in wat je drijft. Verschillende interventies als doelbepaling, persoonlijkheidsanalyse en coachingsgesprekken zorgen ervoor dat je jouw drijfveren en competenties optimaal kunt inzetten om zowel je eigen doelstellingen als die van je team of organisatie te halen.

Waarom

Leiders worden geboren, maar echte leiders blijven zich ontplooien. Zij weten dat ontplooiing geen keuze is, maar iets noodzakelijks. Je doet dit dagelijks voor jouw doel of het doel van je organisatie.
Met een human experience-leiderschapsontwikkelingstraject krijg je meer inzicht in je bewuste en onbewuste drijfveren. Met als resultaat dat je bewuste en authentieke keuzes maakt die ervoor zorgen dat jij de beste versie van jezelf kan zijn en worden.

Voor wie?

Voor (toekomstig) leidinggevende, manager, teamleider die het nog latent aanwezige talent durft te ontplooien en zichzelf als leidinggevende wil verbeteren. En voor jou die daar net dat stapje verder in durft te zetten.

Bianca Spits

Partner, Human Experience expert, trainer, coach, procesbegeleider (NOLOC gecertificeerd) en Equine assisted coach

Meer weten over leiderschapsontwikkeling of wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag het Bianca!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404