Circulair Leiderschap

Circulair Leiderschap gaat uit van de kracht en collectiviteit van een groep mensen en de verantwoordelijkheid van ieder individu in de groep. Iedereen draagt bij aan het gezamenlijke doel. Er is een gestructureerde dialoog en een snelle, daadkrachtige besluitvorming. Ook vergaderen en brainstormen wordt effectiever met Circulair Leiderschap.

Wat

Circulair Leiderschap, is gebaseerd op The Circle Way. Founding Mothers Christina Baldwin en Ann Linnea (Amerika) ontwikkelden deze methode als basis voor teamwork en organisatieverandering. Het integreren van Circulair Leiderschap in je organisatie of je team maakt dat mensen gelijkwaardigheid ervaren en meer tot hun recht komen. Circulair Leiderschap geeft mensen handvatten om zichzelf in hun woon-werk en leefomgeving te kunnen veranderen.

Waarom

Stel je voor dat je de beste versie van jezelf bent in je werk- en leefomgeving. Dat iedereen gelijk is, dat je de collectieve kracht van je team optimaal weet te benutten en dat het normaal is dat verantwoordelijkheden in de organisatie gedeeld worden.

Met Circulair Leiderschap kom je sneller tot de kern van de zaak en worden besluiten sneller en met meer draagvlak genomen. Werken wordt leuker en het leven makkelijker doordat iedereen zich gezien en gehoord weet. Dit draagt bij tot een inclusievere samenleving, waar de mens echt mens mag zijn.

Voor wie

Circulair Leiderschap is zeer geschikt voor HR- en P&O-adviseurs, managers, leidinggevenden, coaches, trainers, bestuurders en iedereen die dagelijks in dialoog is met anderen.

Dick Zirkzee

Partner, Human Experience coach, trainer en procesbegeleider

Meer weten over Circulair Leiderschap of wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen?

Vraag het Dick!

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404