Training

Van topsport naar topleven – Een uniek trainingsprogramma voor topsporters

Tatiana van Rijswijk 14 februari 2023

Een uniek trainingsprogramma voor topsporters of voormalig topsporters. Bedacht en gerealiseerd door Peter Blangé, Directeur Rotterdam Topsport en Tatiana van Rijswijk Founder Innervida.

Blessures, andere prioriteiten zoals werk of studie, het niet meer (kunnen) behalen van de topsportdoelen, gedoe met de bond of de dagelijks mentale belasting, het zijn allemaal redenen voor topsporters om te stoppen met hun sportcarrière.

En dan? Het is namelijk niet altijd te voorspellen wanneer je topsportcarrière eindigt.

In een uniek en nieuw trainingsprogramma van negen maanden, mede opgezet door oud-topsporters, ontdekt de topsporter welke talenten hij of zij nog meer heeft om voldoening en zingeving te halen uit het leven en ook een nieuwe carrière.

Door de samenwerking van Peter Blangé en Tatiana van Rijswijk is er een uniek programma ontstaan die de topsporter helpt en ondersteunt in het vormgeven van een nieuw leven na de topsport.

Men krijgt meer inzicht, raakt geïnspireerd, leert goed afscheid nemen van een mooie sportperiode en daar met trots op terug kijken en kijkt vooruit naar wat de mogelijkheden zijn die tot op dat moment nog niet ontdekt waren.

Rotterdam Topsport en Innervida slaan de handen ineen en bundelen hun deskundigheid tot een interactief en dynamisch trainingsprogramma. Weet jij iemand die in aanmerking komt voor dit bijzondere programma stuur ons dan een email via info@vantopsportnaartopleven.nl of download hier de brochure.

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404