Artikel

Tatiana van Rijswijk als BABS

Tatiana van Rijswijk 17 december 2018

Als Human Experience expert kijk ik iedere dag weer met positieve verwondering naar de wereld. Naast ondernemer met een passie voor de mens, ben ik ook Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Lansingerland.

 

Waarom ben ik buitengewoon ambtenaar?

Een enorme eer… dat is wat mij al jaren bezighoudt. Getrouwd op mijn 21ste door een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand die dat woord gebruikte tijdens onze ceremonie; een eer om ons te trouwen. Daar is dan ook het zaadje gepland om dit vak ooit uit te oefenen. Een vak waarbij het een enorme eer is om mensen te mogen trouwen. Of officieel; in de echt mag verbinden.

 

Wat mag je van mij verwachten?

Verbinding, persoonlijk, aandacht, co-creatie, speciaal op maat gemaakt en een no-nonsense mentaliteit zijn woorden die mij kenmerken en die je ook terug voelt en ziet komen in de huwelijksvoltrekking. Evenals persoonlijk, bijzonder en speciaal. Omdat ik als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand huwelijken mag voltrekken, maak ik hier een persoonlijk en bijzonder moment van. Persoonlijke aandacht en menselijk contact waarbij ik diepgang in de speech en een vleugje humor combineer met de wensen van het aanstaande echtpaar. Een ceremonie die voorbereidt wordt door middel van een persoonlijk gesprek waarin ik jullie beter leer kennen en de do’s en don’ts besproken worden.

 

Beschikbaarheid

Ik ben alle dagen van de week beschikbaar.

 

Contact

Je kunt me bellen op 010 846 64 04 of mailen naar tatiana@innervida.nl

Ik vind het een enorme eer om jullie te mogen trouwen en ik kijk uit naar een eerste persoonlijke ontmoeting.

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404