Download
Artikel

Innervida 2030

Jurriaan van Rijswijk 2 oktober 2020

Het is de tijd voor verandering en voor verandering is het tijd.

De verandering was in 2018 al ingezet en november 2019 was het keerpunt. Na 10 weken strategisch markt- en trendonderzoek was de conclusie dat het anders moest. Waarom? Omdat de wereld snel verandert en dat iets anders van ons en onze klanten vraagt. We hebben gekeken naar de toekomst over 10 jaar. Welke trends zien we nu die bepalend zijn voor het jaar 2030 en dus voor Innervida. Practice what you preach! Het is tijd voor verandering!

 

Het jaar 2030

De komende jaren verandert de focus van organisaties en mensen. Dat is nu al voelbaar. Je hebt als mens meer dan ooit de behoefte om uit te vinden wie je bent. Welke ambities, waar hij of zij heen wil in de toekomst en tot welke groep behoor je dan?
Je wilt “het anders doen” en “het nieuwe vinden in de shared economy”. Als kennis overal en altijd online beschikbaar is wat vraagt dit dan van jou en de organisatie waarin je werkt.
Organisaties moeten in de toekomst menselijker worden. Menselijk zijn kan je alleen als je de mens centraal stelt in de organisatie van de toekomst. En als de organisatie jou als mens ziet in al je contexten. Je bent naast werknemer ook nog een ouder, kind, buurman, vriend of meer. Al deze rollen bepalen hoe jij je werk ervaart en wat je laat zien in de context van je woon-, werk-, technologische- en leefomgeving. Dat is de toekomst. Dat is Human Experience management en dat vraagt om menselijke organisaties.

 

Wij vinden dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden.

Wij geloven dat de mens weer mens mag zijn. Ons doel is dat ieder mens binnen al z’n contexten de beste versie van zichzelf is. Dat is voor een ieder anders en daarom gaan wij met oprechte aandacht, interesse en verbinding een laagje dieper. Door het ongewone gewoon te maken. Wat ons betreft is dat win-win voor zowel de mens, het team, de organisatie maar ook de samenleving.

 

Wij zijn Innervida.

Innervida is een strategisch adviesbureau op het gebied van human experience-diensten. We zijn een team van psychologen, sociologen, therapeuten, consultants, coaches en trainers dat interdisciplinair samenwerkt. Onze expertise en ervaring is weliswaar divers, toch we delen de gezamenlijke passie voor de mens. Al meer dan 20 jaar werken we nauw met je samen om jouw persoonlijke ambitie voor jou als mens of de professionele ambitie van je team en organisatie waar te maken.

Innervida ondersteunt, begeleidt en adviseert je graag bij de volgende stappen voor jou persoonlijk, je team of je organisatie. Heb je interesse of wil je eens vrijblijvend verder over praten? Bel of mail ons. We kijken er naar uit om samen aan iets moois te beginnen. Graag tot binnenkort.

 

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404