Artikel

Ik denk dus ik besta

Tatiana van Rijswijk 21 september 2021

Ik val maar gelijk met de deur in huis. Het schrijven van mijn column van deze week ging niet van een leien dakje. Nee het ligt er niet aan dat er niets in mijn leven gebeurt maar de dingen die gebeuren zijn heftig en zo indrukwekkend dat het de luchtigheid van de column niet ten goede komt. Althans dat denk ik. Ik weet natuurlijk niet wat jij als lezer denkt. Misschien is dit wel het onderwerp voor een column bedacht ik me afgelopen week.

Ik zit maandelijks mijn stinkende beste te doen op mijn column maar zit jij er eigenlijk wel op te wachten. En wat vind jij dan leuk om te lezen? Ik weet niet wie jij bent als lezer en ofdat ik met mijn soms grappige maar altijd inhoudelijk columns je tot lezen aanzet.

Vanaf mijn bank denk ik altijd hoe zou het zijn voor de lezer als ik dit of dat opschrijf. Onderwerpen komen altijd uit mijn leven en raken mij op een positieve of indringende wijze en dan hoop ik maar dat jij er iets aan hebt.

Wandelend door het dorp of in gesprek met een relatie of klant uit Lansingerland hoor ik weleens iets terug zoals, leuk column, je slaat de spijker weer op zijn kop of heel herkenbaar dat heb ik ook meegemaakt of zoals laatst…ik ken je ergens van…jij bent toch diegene die die column heeft in de krant?

Leuk natuurlijk deze reacties maar dan blijft mijn vraag toch overeind…wie ben jij en zit jij wel te wachten op mijn column? Ik kijk naar buiten, visualiseer nog even door, stel me voor wie jij bent en laat de woorden het werk doen op mijn laptop. Het onderwerp van deze week? In de huid kruipen van de lezer en afvragen of mijn columns jou raken en of aanzetten om zelf eens over een onderwerp na te denken. Want als dat zo is dan heb ik het in mijn optiek goed gedaan. Dan heeft een column schrijven in mijn beleving zin, dan is het alle tijd en energie waard. Ook al ken ik je niet, weet ik niet of jij op mijn column zit te wachten maar weet ik wel dat ik het heel leuk vind om dit te doen voor jou in de hoop dat jij er iets aan hebt. Althans dat denk ik dan maar.

Groet Tatiana

Hart van Lansingerland 21 september 2021

 

 

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404