Artikel

Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Tatiana van Rijswijk 13 januari 2022

Een goed, gezond en vooral inspirerend jaar gewenst. Met of zonder lockdown. Want je weet, als je zelf de slingers niet ophangt, wie dan wel? Ik ben begonnen de slingers op te hangen, maar bleef halverwege steken. Want ik maak me zorgen. Om het klimaat en de toekomst van onze kinderen. Wellicht deel je deze zorgen en kunnen we samen een #zorgvoornederland-beweging opzetten die iets teweegbrengt.

Ik lig er wakker van als ik denk aan waar mijn kinderen straks moeten wonen. Hugo dacht zeker als ik een succes maak van de corona-aanpak, kan ik de woningnood zeker bestrijden. Ik ben dan ook erg benieuwd naar welk vaccin hij voor de woningproblematiek gaat ontwikkelen.

En denk eens aan het klimaat. Ik stond met de buren op oudejaarsavond te zweten in mijn net aangeschafte veel te dure winterjas. Een dun vestje was genoeg die nacht. Ik lig wakker als ik terugdenk aan de winters die guur en goor waren en hoe we al ploeterend naar ons werk gingen.

Ik heb zorgen voor anderen en voor mezelf. Ik ben het vertrouwen in onze overheid aan het kwijtraken. Het is de eerste keer in mijn leven dat dit me angstig maakt. Wat gaat er nu weer komen? Aan welke maatregelen moeten we ons nu weer houden?  En welke tegenstrijdigheden komen daar weer uit voort? Het is een soort rollercoaster waar ik niet om heb gevraagd een waar ik ook niet van houd.

Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Ik hoop dat we ze samen kunnen zien en vastpakken.#zorgvoornederland

Hart van Lansingerland, 11 januari 2022

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404