Artikel

De beste versie van jezelf!

Als Innervida zijn we ambassadeur van alles over bevlogenheid, hét platform voor iedereen die bevlogenheid hoog in het vaandel heeft staan: leidinggevenden, HR-business partners, ondernemers én werknemers.

Bevlogenheid is de state-of-mind die ontstaat wanneer mensen sterk betrokken zijn bij de organisatie waar ze voor werken, plezier hebben in wat ze doen en daarbij bruisen van energie.

Bevlogen mensen halen voldoening uit hun werk en voelen zich energiek, vitaal en trots. Bevlogenheid levert een belangrijke bijdrage aan onze psychische en lichamelijke gezondheid, het prestatievermogen en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het maakt mensen productiever en innovatiever. Meer bevlogenheid heeft hiermee een grote positieve maatschappelijke en economische impact voor werkend Nederland en mogelijk ook voor jouw organisatie.

Lees hier de column van Tatiana over hoe je als manager, directeur of organisatie op een bevlogen wijze jouw mensen de beste versie van zichzelf kunt laten worden door mentale fitheid te stimuleren. Veel leesplezier.

 

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404