‘’Spiritual practice is cleaning away what is between You and Yourself.‘‘

Als InnerVida OntplooiingsArchitect zorg ik voor 1 op 1 coachingstrajecten. Mijn coachingsstijl is het beste te omschrijven als een combinatie van warmte en een concrete, directe benadering. Op een prettige en doelgerichte manier tot de kern van de zaak komen en aansluiten bij wat de coachee daadwerkelijk nodig heeft.

In mijn werkleven heb ik vele verschillende functies bekleedt; van functies op de werkvloer tot in de directie. Inlevingsvermogen is dan ook één van mijn talenten. En psycho-educatie één van mijn passies.

Ik ben opgeleid tot Psychosociaal Therapeut met EMDR expertise en heb gestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Al jarenlang Mindfullness deskundig omdat dit een mooie methode is om de cognitie met gevoel te verbinden. Zowel voor de zakelijke als de privé context.

Ik maak en luister graag muziek, ben een echte Bourgondiër en geniet van mijn vak in zowel mijn eigen bedrijf als in de samenwerking met InnerVida OntplooiingsArchitecten. De mens staat hierin voor mij altijd centraal!

Mijn quote: ‘’Spiritual practice is cleaning away what is between You and Yourself.‘‘

 

Dick Zirkzee
Scroll to top