OFFICE MANAGER (24 U/W)

Ben jij onze ongewoon gewone office manager? Ben jij pro-actief en heb je oor en oog voor de mens en onze bedrijfsvoering? Dan willen wij wel een ongewoon gewoon gesprek met je aangaan.

Wat je gaat doen bij ons ongewone gewone bedrijf?

  • Jij houdt de agendaplanning en projectplanning op orde samen met je collega’s en onze partners.
  • Door het opmaken van contracten of opdrachtovereenkomsten, regelen van interne en externe kick-offs en leveren van de juiste informatie verzorg jij het contractmanagement zowel intern als extern.
  • Met jouw scherpe en analytische blik houd je ook de administratie/facturatie nauwkeurig bij.
  • Facilitaire werkzaamheden zijn voor jou de normaalste zaak van de dag en doordat jij dit strak regelt, kunnen wij ons werk goed doen.

Het werk verricht je in 24 uur per week (ma-di-do), waarbij je op maandag samenwerkt met je collega officemanager. Er is een mogelijkheid om eventueel meer uren te werken.

Je vindt het leuk om initiatief te nemen en zaken op te zetten. Met jouw ondernemersmentaliteit en strategische blik, trek je de zaken naar je toe en zal je soms sturend op moeten treden. Je stelt doelen voor jezelf en je zorgt dat problemen/uitdagingen worden opgelost. Je bent nauw betrokken bij het organiseren van activiteiten en je weet wat er speelt bij je collega’s.

Werken bij een ongewoon gewoon bedrijf...InnerVida

De OntplooiingsArchitecten van InnerVida zijn echte InnerVators op het gebied van duurzame ontplooiing van mens en organisatie. We maken het ongewone gewoon doordat we de natuur van de mens weer terugbrengen in de structuur en cultuur van teams en organisaties.

Wij geloven in het unieke ontplooiingspotentieel van de mens, met als doel de gelukkige mens-medewerker en succesvolle organisaties, door met lef innovatieve ontplooiing in co-creatie mogelijk te maken.

In ons unieke bedrijf ben jij voor ons de kantoorhub. Jij neemt je kennis en ervaring van facilitaire zaken en werken in projecten mee en weet hoe dit praktisch om te zetten zodat onze organisatie nog beter draait. Hierbij heb je een klantgerichte attitude, krijg je energie van de echte uitdagingen, en kan je met je probleemanalytische insteek voorkomende problemen proactief oplossen. Je bent inlevend in zowel de situatie van de klant als je collega en aan een blik of een paar woorden heb je genoeg om te weten wat er te doen is. Het belang van ons bedrijf staat voor jou voorop en daarom adem jij onze kernwaarden en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

  • Eigen verantwoordelijkheid stimuleren wij graag en daardoor krijg je veel ruimte en vrijheid om je werkzaamheden vorm te geven.
  • We werken samen in een hecht team van 14 collega’s, waarbij helderheid en duidelijkheid voorop staat. Het optimaal inzetten van een ieders talent maakt dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.
  • Ons mooie kantoor in het Ondernemershuis in Lansingerland zorgt ervoor dat je optimaal en met plezier kunt werken.

Wie zijn wij?

Als InnerVators beschikken onze OntplooiingsArchitecten over een gedegen, stevige en theoretische fundering. Wij zijn experts op het gebied van duurzame ontplooiing, werken vanuit een eclectisch gedachtegoed, zijn geschoold in debehaviorisme, psychodynamische en humanistische psychologie met als specialisme de analytische-, ontwikkelings- en organisatiepsychologie.

Practice what you preach is ons credo… dus ook wij zijn continue in ontplooiing.Een praktische en doelgerichte insteek met oog voor de borging van het geleerde, staan wij ten dienste om in co-creatie de mens in de organisatie te ontplooien en staat duurzame ontplooiing voor ons altijd voorop en centraal in onze maatwerk trajecten.

Wij maken het ongewone gewoon door gewoon te doen wat we beloven. Daarin is onze klant, opdrachtgever, coaches altijd onze spiegel. Een reflectie van onze kwaliteit.

https://innervida.nl/ontplooiingsarchitecten/

Reageren doe je zo:

Leuk als je reageert op deze ongewoon dynamische job. Mail ons je brief met meer dan je CV. Vertel ons wie je bent en waarom jij de tweede Office manager bent. Weet ook dat een assessment onderdeel uitmaakt van ons selectieproces voor persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@innervida.nl. Of bel naar 010-8466404. Meer informatie is eventueel beschikbaar in de vorm van een functiebeschrijving.

Zodra we je sollicitatie binnen hebben, nemen we deze zorgvuldig door en hoor je van ons.

Scroll to top