Artikel

Vacature Office Manager (24 uur)

Tatiana van Rijswijk 21 december 2020

Ben jij onze ongewoon gewone Office Manager?
Ben jij proactief, heb je oor en oog voor zowel de mens als voor onze bedrijfsvoering en heb jij ruime kennis van het Microsoft Office pakket? Dan plannen we graag gelijk een afspraak met je in!

Innervida: waar menselijke organisaties ontstaan.

Innervida is in 20 jaar uitgegroeid tot een strategisch adviesbureau op het gebied van human experience-diensten. We zijn een team van psychologen, sociologen, therapeuten, consultants, coaches en trainers dat interdisciplinair samenwerkt. Onze expertise en ervaring is weliswaar divers, toch delen we de gezamenlijke passie voor de mens.
Wat we doen
Wij geloven dat de mens weer mens mag zijn. Voor ons betekent dat dat mensen binnen hun woon-, werk-, technologische- en leefomgeving de beste versie van zichzelf mogen zijn. Door oprechte aandacht, interesse en verbinding gaan we een laag dieper. Dit is win-win voor de mens, voor teams en ook voorde organisatie en de samenleving.

Wat je gaat doen bij ons ongewone gewone bedrijf?

 • Jij houdt de agenda planning en projectplanning op orde samen met je collega’s en onze partners.
 • Door het opmaken van contracten of opdrachtovereenkomsten verzorg jij het contractmanagement zowel intern als extern.
 • Jij regelt de interne en externe kick-offs en voorziet alle collega’s van de juiste informatie.
 • Met jouw scherpe en analytische blik houd je ook de administratie/facturatie nauwkeurig bij.
 • Facilitaire werk voor jou de normaalste zaak van de dag en doordat jij dit strak regelt, kunnen wij ons werk goed doen.
 • Je beheert de agenda van directie en zorgt ervoor dat alles in en rond de office vlotjes verloopt.
 • Je plant de jaaragenda en organiseert onze open trainingen en events.

Je werkt in principe 24 uur per week, de maandag is onze office dag en dan ben je natuurlijk aanwezig. Er is een mogelijkheid om eventueel meer uren te werken.
Jij bent onze nieuwe collega die het superleuk vindt om initiatief te nemen en zaken op te zetten. Met jouw ondernemersmentaliteit en strategische blik, trek je de zaken naar je toe en durf je duidelijk en concreet te zijn. Je stelt doelen voor jezelf en je zorgt dat vragen worden opgelost. Je bent nauw betrokken bij de je collega’s en weet ook wat er speelt in de wandelgangen.

Wat we van jou verwachten

In ons bedrijf ben jij de kantoorhub. Jij hebt kennis van en ervaring in facilitaire zaken en werkt proactief in projecten mee. Dit alles op een praktisch wijze zodat het ten goede komt aan onze organisatie. Je hebt een klantgerichte attitude, krijgt energie van de echte uitdagingen en je kan met jouw probleem analytische insteek voorkomende problemen proactief oplossen. Je bent inlevend in zowel de situatie van de klant als je collega en aan een blik of een paar woorden heb je genoeg om te weten wat er te doen is. Het Microsoft Office pakket, met name Word en Excel, kent voor jou geen geheimen en klantgericht werken is voor jou de gewoonste zaak van de wereld.

We bieden je:

 • Een dynamische baan waar ontplooiing van de mens en organisatie centraal staat.
 • Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om je werkzaamheden vorm te geven.
 • Een hecht team van 12 collega’s, waarbij helderheid en duidelijkheid voorop staat.
 • Een mooie en fijne werkomgeving in het Ondernemershuis van Lansingerland waar je optimaal en met plezier kunt werken.
 • Interne en externe opleidingen en coaching die bijdragen aan jouw werkgeluk, maar ook aan jouw functie en professionaliteit.
 • Een markt conform salaris afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheid tot leaseauto, collectieve eindejaarssluiting, telefoon, laptop.

Reageren doe je zo:

Leuk als je je herkent in deze dynamische functie. Stuur je motivatiebrief of email voor 30 december 2020 naar info@innervida.nl. Vertel ons wie je bent en waarom jij onze kantoorhub bent en wellicht nodigen we je uit voor een eerste online kennismaking op 8 of 11 januari. Weet ook dat een assessment onderdeel uitmaakt van ons selectieproces.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@innervida.nl. Zodra we je sollicitatie binnen hebben, nemen we deze zorgvuldig door en hoor je van ons. Voor meer informatie kan je kijken op www.innervida.nl.

Leuk artikel? Deel en volg ons op LinkedIn, Facebook

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404