Persoonlijk leiderschap training

  • Krijg inzicht in je persoonlijk leiderschapsstijl
  • Geef doelgericht sturing aan je professionele leven
  • Geschikt voor individuen, teams en organisaties
  • Op maat gemaakte training met jouw doelstellingen als fundering

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing passend bij jou!

Sturing geven aan je eigen (professionele) leven. Verantwoordelijkheid nemen voor wat jij wilt. Je ontplooiingspotentieel omzetten naar werkelijke prestaties op de werkvloer. Wil jij dat ook? Kies dan voor een persoonlijk leiderschap training bij InnerVida OntplooiingsArchitecten op basis van Circulair Leiderschap!

Wat is een persoonlijk leiderschap training?

Persoonlijk leiderschap gaat over wie je bent als persoon, wat je drijft, waar je voor staat en wat je hiermee doet in je team of organisatie. Je bent je bewust van je eigen talenten, competenties en drijfveren en hoe je deze optimaal kunt inzetten om zowel je eigen doelstellingen te bereiken als die van je team of organisatie. Je neemt hierover zelf de leiding; je kiest bewust wanneer je wat van jezelf inzet en blijft hierbij trouw aan jezelf. Kapitein van je eigen schip dus... ook in slecht weer.

Een persoonlijk leiderschap training is een training waarin je inzicht krijgt in jouw persoonlijk leiderschapsstijl en wat persoonlijk leiderschap voor jou betekent. Je leert jezelf dagelijks te beoordelen; wat kan ik, wat doe ik en wat gaat me minder goed af. Kortom, zelfreflectie. Je herkent bepaalde bewuste en onbewuste patronen bij jezelf, leert doelen bij te stellen en problemen op te lossen. Het behalen van professionele doelstellingen wordt makkelijker. Het samenwerken binnen je team of organisatie wordt efficiënter doordat circulair leiderschap je oordeelloos leert te luisteren naar de ander en je eigen verantwoordelijkheid te nemen binnen het groepsproces.

Hoe ziet een persoonlijk leiderschap training er uit bij InnerVida?

Een persoonlijk leiderschap training bij InnerVida begint altijd met een nulmeting: wat is de huidige situatie en waar willen we naar toe? Je individuele doelstellingen in combinatie met die van je team of organisatie worden gesteld. Daarna wordt een leiderschapstraining op maat gemaakt die naadloos aansluit bij jou, je team of organisatie en de gewenste uitkomst. Al onze trainingen zijn dus uniek!

Een belangrijk aspect van persoonlijk leiderschap is het hebben van inzicht in en bewustwording van je drijfveren, talenten en competenties. Hiervoor gebruiken we de ACT®-analyse. Deze unieke analyse, gebaseerd op Human Being Management, brengt niet alleen je bewuste gedrag in kaart, maar ook je onbewuste. Door middel van de uitkomst van deze analyse, kunnen we zien in hoeverre je competenties van nature bezit of hebt aangeleerd die bijdragen tot (het tonen van) persoonlijk leiderschap. Een voorbeeld van zo’n competentie is het nemen en tonen van verantwoordelijkheid.

Door deze training leer je leiding te nemen over het wel of niet inzetten van je talenten, afhankelijk van de situatie. We geven jou, je team of organisatie de doelgerichte handvatten mee om, ook na de training, te werken aan persoonlijk leiderschap. Omdat wij geloven in het oneindige ontplooiingspotentieel van de mens, werken we met een zelf lerend effectiviteitssysteem waardoor je zelf de leiding neemt over je persoonlijk leiderschap en dus je persoonlijke ontwikkeling.

Waarom een persoonlijk leiderschap training bij InnerVida?

De trainingen bij InnerVida zijn te allen tijde op maat gemaakt en dat maakt ons uniek. In co-creatie werken we, samen met jou, je team of organisatie, aan het succesvol behalen van de gestelde doelstellingen op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Onze OntplooiingsArchitecten zijn professionals die hun passie voor het vak combineren met een theoretisch gefundeerde aanpak. Ze beschikken over een diversiteit aan kennis, kunde en ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap. We werken graag doelgericht, met oprechte aandacht en betrokkenheid en een scala aan innoverende en unieke instrumenten.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top