Ontwikkeling gaat volgens mij over: zien & verduren. Als dat je lukt, ben je klaar voor de volgende stap.

Trudy Krabbe

Trudy Krabbe

Tot mijn 25e leefde ik volgens de normen en waarden van anderen. Na boeiende periodes in mijn leven werd sport het keerpunt in mijn leven. Het bracht me in contact met mijzelf, mijn kracht, mijn grenzen, mijn regie en gaf me inzicht in de koers die ik wilde varen. Alle deze levenslessen vertaal ik naar het nu en naar mijn werk met en voor anderen.  Het coachen van anderen heeft alles te maken met de zoektocht van de ander om de beste versie van zichzelf te worden en vooral ook te mogen zijn. Ik blijf het dagelijks bijzonder vinden dat ik dit werk mag doen.

Mijn carrière begon als activiteitenbegeleider in de verstandelijk gehandicaptenzorg en psychiatrie. Social Work, de  verslavingszorg en gezinscoach bij het Leger des Heils waren daarna logische keuzes. In al mijn jobs zijn  persoonlijke ontwikkeling van mensen een eerste prioriteit geweest. Dat geeft naar mijn inziens een mens de regie om in elke situatie, positief of negatief, kansen te zien om te ontplooien.

Leuk om over mij te weten

Ik hou ervan om alleen te zijn en te doen waar ik zin in heb: knutselen, gedichten schrijven, netflixen, lezen, fietsen, en te wandelen op soms onbegaanbare paden.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze Officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Trudy of wil je gewoon even praten? Mail
naar sparren@innervida.nl
of bel op 010-8477404