Een dag geen vlek is een dag niet geleefd. Iedere dag heeft wel een vlekje, sta niet alleen daar bij stil. De rest van de dag ging blijkbaar goed.

Trudy Compagne

In het kort

Expertises

Trudy Compagne

Ik houd ervan om contact te maken met mensen en samen tot inzichten te komen over waarom we bijvoorbeeld doen wat we doen. Patronen kunnen we ook veranderen. Ik sta met enige zelfspot en humor in het leven. Als je iets wilt veranderen, doe het dan ook.  Ik ben gespecialiseerd in werken met mensen met een verstandelijke beperking. Opgeleid als Z-verpleegkundig heb ik allerlei functies gehad, ook als leidinggevende.

Eigenschappen die bij mij passen zijn: authentiek, gevoel voor humor, geduld, rustig en duidelijk.

Leuk om over mij te weten

Ik reis graag en houd van de natuur en andere culturen. Daarvoor hoef ik niet eens per se de taal te spreken. Met gezichtsuitdrukkingen, armen en benen kom je een heel eind. Fotografie helpt daar ook bij.

We zijn vrijwilliger van een jonge man met een verstandelijke beperking en autisme. We doen leuke dingen met hem, zoals vakanties en uitstapjes. Hij vindt het heerlijk om bij ons thuis te zijn, een dvd te kijken en lekker te snoepen. Ik heb te weinig tijd, maar ik vind het leuk om talksticks en stones te maken.

 

 

 

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Trudy of wil je gewoon even praten? Mail
naar sparren@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04