Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

Sara Woudenberg

Sara Woudenberg

Ik ben de verbinder in al onze projecten. Ik ben sterk in projectmanagement, symposia en ben graag aan het werk in interimopdrachten. Naast onze onderzoeken en events ben ik ook verantwoordelijk voor het relatiemanagement.

Ik heb een strategische blik, zodat ik de verbinding tussen onze opdrachten gemakkelijk kan maken. Mijn hands-on-mentaliteit en nuchtere kijk helpen onze klanten om die doelgerichte stap in de toekomst te zetten. Velen noemen mij vrolijk en een Rotterdamert om mijn no-nonsense mentaliteit. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden en weet die ook te benutten voor Innervida, de klanten en relaties.

Ik kom uit de zorgwereld en als echte zorgprofessional kwam in 2013 als leidinggevende met Innervida in aanraking. Er was direct een klik en dat maakte dat ik mij heb verbonden aan Innervida. Innervida staat ervoor elk mens, iedere werknemer te zien en te horen. Ook in organisaties en teams werkt dat zo. Wij zorgen er samen voor dat dit gerealiseerd wordt. Ieder mens op de juiste plek maakt dat mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Leuk om over mij te weten

Ik spaar Swarovski beelden, een mooie erfenis die mijn oma mij heeft doorgegeven. Door de opvoeding van mijn Koreaanse moeder zijn Aziatische invloeden belangrijk voor mij. Zij stimuleerde mij het beste uit mijzelf te halen. Dat pas ik ook toe in mijn leiderschapsstijl.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze Officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Sara of wil je gewoon even praten? Mail
naar sara@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04