Doen waar je bang voor bent

Mayke Calis

Mayke Calis

Mijn droom was om journalist te worden. En dat is gelukt. Na jarenlang met veel plezier geschreven te hebben voor kranten, hield het persbureau waar ik werkte in 2013 op te bestaan. Ik begon als tekstschrijver voor mezelf. Na twee jaar miste ik leuke collega’s en een team. Nu werk ik voor Innervida en voor Qompas (een bedrijf in loopbaanoriëntatie voor scholieren en studenten). Bij Innervida stellen we de mens en zijn persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat spreekt me aan. Ik heb zelf ervaren dat als je jezelf goed kent, je beter presteert en het leven lichter voelt.

Bij Innervida schrijf en redigeer ik teksten. Ik vind het fijn als het me lukt om de boodschap van Innervida op de juiste manier voor het voetlicht te brengen. In teksten, maar ook door media-aandacht te genereren voor de aansprekende onderzoeken van Innervida.

Leuk om over mij te weten

Ik zing klassieke muziek in een koor en begeleid mezelf met popliedjes op de piano. Ik houd erg van sport; hardlopen, wielrennen en bootcamp. En verder van lezen, borrelen en gezelligheid.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze Officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Mayke of wil je gewoon even praten? Mail
naar sparren@innervida.nl
of bel op 010-8466404