Een oester maakt van zijn probleem een parel!

Jacqueline Blankestijn

Jacqueline Blankestijn

Er is altijd van alles op mijn pad gekomen. Het belangrijkst voor mij is werken met fijne mensen en mooie producten. In die ambitie ben ik geslaagd. Mijn motivatie om bij Innervida te werken is dat het een mooi bedrijf is met een bevlogen team, dat grote dingen doet met respect voor een ieders rol.

Vanaf mijn negentiende heb ik dertien jaar in zeer verschillende functies bij KLM gewerkt. De laatste jaren als trainer en begeleider van nieuwe collega’s. Hospitality en horeca liggen mij na aan het hart. Zo ben ik ook zeven jaar lang de rechterhand geweest van een Rotterdamse wijnimporteur en heb ik gewerkt bij de Oestercompagnie & Depot Noord. Via via kreeg ik de vacature officemanager bij Innervida onder ogen. Een voor mij nog onbekende tak van sport, maar wel een hele leuke! Ik voel mij direct omringd door fijne mensen.

Als officemanager ondersteun en ontzorg ik collega’s en klanten van Innervida. Ik draag bij aan een prettige, fijne werkplek en een goed georganiseerd Innervida. Zo zorg ik dat faciliair alles op orde is en dat door een goede agendaplanning iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Projectmanagement is mij op het lijf geschreven.

Mijn kracht ligt in het menselijke, ik ben laagdrempelig en benaderbaar en vind het prettig mensen een warm welkom te heten. Ik ben rustig, nuchter en gezegend met een gezonde dosis zelfspot en humor. Niet snel van m’n stuk te brengen en een doorzetter. Een teamspeler met een groot omgevingsbewustzijn.

In 2021 ben ik begonnen met de 4 jarige HBO beroepsopleiding tot Shiatsutherapeut. Verder ben ik lid van een wijnproef club, kook, eet, roei en lees ik graag. Met een vriendin heb ik voor het eerst een huttentocht gelopen in de Dolomieten. Life-changing zou ik willen zeggen.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Jacqueline of wil je gewoon even praten? Mail
naar jacqueline@innervida.nl
of bel op 06-10745762