Alles wat je nu doet is voor je toekomst.

Isabeau Pet

In het kort

Expertises

Isabeau Pet

Ik ben iemand die ergens echt voor kan gaan. Ik houd steeds mijn doel voor ogen, maak daarin verstandige keuzes waardoor ik echt iets bereik. Ik studeer bedrijfskunde aan De Haagse Hogeschool en zit in mijn laatste jaar en doe ik op dit moment onderzoek naar het proces van maatwerk-opleidingsjaartrajecten. Mijn doel is om het proces te optimaliseren zodat het (nog) efficiënter wordt en we dergelijke opleidingstrajecten gemakkelijker kunnen implementeren bij organisaties.

Omdat ik zo doelgericht ben en door gebruik te maken van mijn netwerk ben ik bij Innervida terecht gekomen. Waarom bij Innervida? Ik ben geïnspireerd en geïntrigeerd geraakt door de Innervida manier van werken en de filosofie die we nastreven. Ik heb het enorm naar mijn zin en leer veel over mijzelf op deze afstudeerplek.

Ik ben pro-actief, een aanpakker, en een doener met een zachte kant, die feilloos de rode draad van een proces weet te pakken. Mijn hobby’s zijn onder andere skiën en reizen, heb ik nog een bijbaantje in de horeca en probeer ik met regelmaat te skeeleren en hockeyen nu het (eindelijk) weer mag. Vrienden en familie vind ik belangrijk en ik probeer dan ook veel met hen af te spreken.

Als het weer mogelijk is en ik er de middelen voor heb, wil ik graag meer van de wereld zien en levenservaring opdoen. Als ik dan weer terug ben in Nederland ga ik werken. Tegen die tijd hoop ik  beter te weten welk werk mij energie geeft.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Isabeau of wil je gewoon even praten? Mail
naar isabeau@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04