Everything happens for a reason. And sometimes that reason is that you’re stupid and make bad decisions. That’s okay…

Ellis van Schaik

Ellis van Schaik

Kritisch naar jezelf kijken kan een bittere pil zijn, die met humor en zelfspot makkelijker te dragen is. Persoonlijk leiderschap vraagt dat je jezelf ziet met al je mooie en minder mooie kanten. En dat je die accepteert van jezelf. Naast inzicht in je drijfveren heb je daarvoor het vermogen tot zelfreflectie nodig en een dosis lef. Door met humor, compassie en oprechte nieuwsgierigheid naar jezelf en de ander te kijken ontstaat bewustwording en acceptatie. Althans dat is mijn ervaring als coach. Voor ik coach werd, werkte ik in de zorg en de verzekeringswereld. Communicatie lag daar als een rode draad doorheen. Mijn opleidingen, o.a. NLP, Circulair Leiderschap, provocatief coach en systemisch werk, pas ik eclectisch toe met humor en faalplezier. Woorden die bij mij passen zijn: eigenwijs, analytisch, provocatief, buiten de lijntjes kleuren en luchtige diepgang.

Leuk om te weten over mij

Ik ben getrouwd met een beroepsmilitair, heb een tweeling Bart en Dirk (2006), houd van lekker eten, koken en verlies me in fantasieboeken en spannende trillers. Ik kan losgaan in theatersport, houd van improviseren en werken met dat wat er is.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze Officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Ellis of wil je gewoon even praten? Mail
naar sparren@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04