Life is like a box of chocolats. You never know what you are going to get.

Afke van Veen

Afke van Veen

Ik wil graag weten wat mensen beweegt en waarom zij doen wat zij doen. Werknemers zijn het kapitaal van een organisatie en ik vind het leuk om te kijken hoe dit kapitaal het beste tot z’n recht komt. Leren is daarbij een onderdeel. Hoe komen mensen tot een optimaal leerrendement? Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog en heb o.a. gewerkt in
outplacement, werving en selectie en met assessments. Uiteindelijk coach ik nu mensen bij Innervida met loopbaangeoriënteerde vragen. Op Hogeschool Rotterdam werkte ik bij een managementopleiding in de zorg. Hier was ik vooral betrokken bij de behoeften van het werkveld richting de opleidingen. Bij Innervida coach ik, doe ik assessmentstrainingen en ontwikkel ik teamtrajecten. Specialisaties van mij zijn leren leren en professionele identiteit.

Leuk om te weten over mij

Ik houd van theater en films. Ik een sociaal en actief type en je vind mij vaak in een goed gesprek met vrienden en vriendinnen in restaurants of leuke intieme cafeetjes.

Voor al mijn opleidingen en trainingen en mijn actuele CV kijk op mijn LinkedIn profiel en wil je meer over mij weten neem gerust contact op met onze Officemanager.

Laten we
samen iets
moois
beginnen!

Heb je een vraag over de expertise van
Afke of wil je gewoon even praten? Mail
naar sparren@innervida.nl
of bel op 010 846 64 04