“Durf te kiezen en ga ervoor!”

Het tijdperk waarin training en coaching synoniem waren aan slaapverwekkend is voorbij. Met inventieve invalshoeken ben ik altijd op zoek naar creatieve vormen om coaching en training nog krachtiger te maken. Zo ben ik medeontwikkelaar van het Innervida Ontplooiingsspel; een spel dat op innovatieve en persoonlijke wijze inzichten biedt aan mensen en rollen binnen een organisatie.

Ik neem mijn beroep serieus. Dit betekent dat een gedegen aanpak hand in hand gaat met humor en creativiteit. Samenwerking speelt een hoofdrol in mijn benadering. Als coach ben ik een mentor, geen opzichter die geboden en verboden oplegt. De cliënt en ik stappen samen in een proces. Ik denk en doe mee, de uitvoer ligt bij de cliënt. Deze is perfect in staat om zelf een oplossing te bedenken en te implementeren.

Mijn achtergrond ligt in de zorg. De laatste jaren ben ik werkzaam binnen het facilitair bedrijf in leidinggevende functies en is mijn aandacht vooral gericht op coaching en training. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP trainer, coach, counselor en mediator. Ook in mijn vrije tijd ben ik geïnteresseerd in het internationale: ik maak graag kennis met andere landen en culturen. Over grenzen heen kijken verrijkt mijn leven en brengt me altijd terug naar de kern van het leven en mezelf.

Scroll to top