‘’Je hebt altijd een keuze…. Met verantwoordelijkheid  kiezen is ook een keuze!‘‘

Ik maak management, teams en individuen bewust van gedrag, talenten en ontplooiingspotentieel. Daarbij geef ik inzicht in patronen die mogelijke ontwikkeling in de weg staan. Ik daag je uit om met een eerlijke blik in de spiegel te kijken en eigenaarschap te nemen.

Ik versterk teams door mijn eerlijke, pragmatische en doortastende manier van werken. Ik weet beweging te creëren, door vanuit het hier en nu te werken en maak makkelijk en snel verbinding, waardoor wesnel tot de kern van het vraagstuk komen. Daarnaast hanteer ik de kracht van kwetsbaarheid en charme van een vleugje humor als dit bijdraagt tot het behalen van de gestelde doelstellingen en het succes van het groepsproces..

Ik ben op deze aardbol gezet om te werken met mensen in organisaties. Mijn basisfundament ligt in het HR werk. Daarin heb ik diverse rollen vervult, waarbij de laatste jaren de focus is komen te liggen op leiderschapsontwikkeling, teamdynamiek en cultuurtrajecten.Ik werk vanuit de principes van systemisch werk, aangevuld met een rugzak van interventies. Aansluiten bij wat de organisatie en de mens in de organisatie nodig heeft past mij als een warm winterjas.

In mijn vrijetijd geniet ik als Brabantse van het bourgondisch Brabantse leven, volg ik theaterles, ga ik graag de natuur in en kan ik enorm genieten van een theaterbezoek. Oprecht en met aandacht kiezen voor het leven en voor mijn vak is wat ik waardeer in InnerVida….en hier kies ik dan ook met volle verantwoordelijkheid voor.

Daarnaast zet ik mijn kracht en kwetsbaarheid, mijn charme en humor in als het bijdraagt aan het behalen van de gestelde doelstellingen en het succes van het groepsproces..

Dick Zirkzee
Scroll to top